Casting

Medvirk som skuespiller i kortfilm fra Station Next, Jylland/ Århus (hele landet)


Medvirk som skuespiller i kortfilm fra Station Next, Jylland/ Århus (hele landet)

Deadline inden d. 1. januar 2022

Medvirk som skuespiller i kortfilm fra Station Next, Jylland/ Århus (hele landet)

I et hug, kan du komme i betragtning til ALLE årets kortfilm på den smarte måde, uanfægtet hvor i landet du bor ;-)

Bliv præsenteret for fundamentet indenfor Dansk filmproduktion. På Station Next går den næste generation af filmfolk deres barnesko. Medvirker du i deres produktioner, bidrager du til deres uddannelse og de vil være dig evigt taknemmelige.

Dygtige skuespillere gør en god film, og de dygtige skuespillere har vi på DASK-online, DIG ;-)

Station Next elever undervises af de bedste undervisere og deres ambitionsniveau er højt fra starten. Hvis du har ambition om at blive skuespiller, kan det også være her du starter. Studerende på Station Next fortsætter i branchen, og gør du et godt stykke arbejde fortsætter jeres samarbejde også på de næste produktioner.

Dit fodarbejde som skuespiller er dit netværksarbejde. Det har vi på DASK-online sørget for kan starte allerede nu.

Vi har samarbejdet med Station Next siden 2001 og guider deres studerende i castingprocessen. Vi formidler ikke "bare", vi er en samarbejdspartner.

Søger du opslaget her som anvist via vores CastSelvSystem, bliver du præsenteret for de studerende allerede før deres casting begynder. Jo hurtigere du ansøger, desto tidligere i processen kommer du i betragtning... eller "Top of mind" til næste gang!

Se, det er sådan castingprocesser fungere. Mange roller er allerede besat, før der laves opslag, hvis altså der laves opslag. Du skal være synlig så tidligt i castingprocessen som muligt, så øger du sandsynligheden for at du kontaktes og lander rollen i den sidste ende.

Din skuespillerkarriere kan starte her ;-)



Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.



Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1695 Sidevisninger