Audition

Kortfilmkonkurrencen WTA søger sponsorer - En du kender?

Skuespillerarkiv for Dystopia Entertainment (Hele landet)


dask nyhed

Skuespillerarkiv for Dystopia Entertainment (Hele landet)

Deadline inden d. 1. januar 2024

Skuespillerarkiv for Dystopia Entertainment (Hele landet)

Dystopia Entertainment er bosat i Vejle og består af en gruppe horror-entusiaster og kreative sjæle som elsker at skabe oplevelser for andre. Bag kulisserne er hundredevis af frivillige, som lægger hjerte og sjæl i at skabe oplevelser. Holdet består blandt andet af skuespillere, makeup artister, instruktører, sikkerhedsvagter, koordinatorer, teknikere mm. De giver alle deres blod, sved og tårer (bogstaveligt talt!) til at skabe vores horrorevents og vi håber I nyder uhyggen i fulde drag!

Ønsker du at blive en del af Dystopia Entertainment og deres Horror Events i Vejle og rundt om i landet, kan du tilmelde dig deres skuespillerarkiv her på DASK-online.

Tilmelder du dig arkivet vil Dystopia-teamet få adgang til din profil og du kan kontaktes når der søges nye frivillige skuespillere. Du vil også få SMS når de søger frivillige skuespillere generelt, for der skal bruges mange forskellige i løbet af året.

Opdater din profil med tekst og billeder og ansøg opslaget fra din profil under "Auditions".

Du vil blive personligt kontaktet hvis du vælges ud, eller få en generel henvendelse omkring videre ansøgningSådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


3920 Sidevisninger