Viden om

Hvornår kommer gratisprofilerne i betragtning og hvor ofte?


dask nyhed

Hvornår kommer gratisprofilerne i betragtning og hvor ofte?

Deadline inden d. 1. januar 2025

Hvornår kommer gratisprofilerne i betragtning og hvor ofte?

Vi har stor gavn af vores gratis profiler. Både når vi selv caster eller statistkoordinere, men også når vi assistere andres proces og i nogle tilfælde også i rene formidlingssammenhænge.

Vi har over 30.000 profiler på DASK-online, hvorfor vi skal have en klar strategi for hvorledes vi prioritere. - Din aktivitet belønnes i vores system. Jo mere aktiv du er, desto oftere støder vi på dig og husker dig. Men du er også øverst i vores søgning. De profiler (uanset profiltype) der ikke logger ind i måneder står sidst, og ender med helt at blive slettet.

Har du en gratis profil møder du ofte formuleringen "2. prioritet". Det betyder, at hvis der er tale om et statistopslag eksempelvis, så har vores statistprofiler og vores skuespillerprofiler vores 1. prioritet. Det er de profiler som man finder i vores statist- og skuespillerdatabase og dem som statistkoordinatoren har adgang til først via opslagene.

Hvis statistkoordinatoren kan finde alle statister blandt vores betalende ansøgere åbnes der ikke op til vores gratis profiler.

Om der åbnes op eller hvornår i processen afhænger meget af opgavens beskaffenhed. Skal der bruges mange statister, åbnes der relativt hurtigt op, det samme gør sig gældende hvis det der ledes efter er meget typespecifikt, eller hvis vi geografisk er i områder af landet hvor vi ikke har så mange profiler. - Nogle gange åbnes de sågar samtidigt, hvis deadline er kort. Det er en vurderingssag.

Vores gratis profiler har et stor værdi for os og er en vigtig del af vores værktøjskasse vi kan åbne op for når behovet er for det.

Som gratis profil kan du søge langt de fleste af vores opgaver og kommer også i betragtning til langt de fleste på et tidspunkt i processen, men først når vi har gennemset vores 1. prioriteter.

Uanset hvilken prioritet man har i vores system skal man være "rigtig" til rollen. Derfor er det af afgørende vigtighed, at man har en profil der er opdateret med tekst og billeder... ellers kan vi ikke se om du er "rigtig" til rollen og så vælges du fra, også selvom du ansøger.

Ansøger du ikke som gratis profil, vil du ikke blive kontaktet. Du er ikke en synlig del af hverken statistdatabasen eller skuespillerdatabasen. Din profil kan kun ses af os (DASK) hvis du ikke selv ansøger opslag.

Alle vores teaterrelaterede opgaver og vores akutregistre er åbne for alle profiltyper, her prioriteres der ikke. Her er alles synlighed og sandsynlighed lige stor.

Så med en gratis profil har du bestemt muligheder, hvis du er aktiv, men vores betalende brugere har naturligvis flere og andre muligheder.Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1168 Sidevisninger