Casting

25 års JUBIIILÆUM - ALLE profiler ned sat med 200 kr!

Producer dine egne reklamefilm for virksomheder gennem Kulturpuljen - Kort&Godt


dask nyhed

Producer dine egne reklamefilm for virksomheder gennem Kulturpuljen - Kort&Godt

Deadline inden d. 1. januar 2025

Producer dine egne reklamefilm for virksomheder gennem Kulturpuljen - Kort&Godt

Bemærk: Dette koncept er under udvikling og vil fungere i samspil med andre initiativer, som vi vil introducere løbende. Opdateringer følger.

Siden 2005 har vi 8 gange afviklet vores ide- og reklamefilmkonkurrence "Kort&Godt". Baseret på dette format skaber vi nu en permanent mulighed på DASK-online, som ikke kun er periodisk. Denne mulighed kalder vi stadig "Kort&Godt".


Om formatet 'Kort':
Virksomheder, der bliver en del af vores Kulturpulje (Kulturdonere), vil få muligheden for at få udviklet og produceret små, simple reklamefilm til online brug, i direkte samarbejde med dig. Disse reklamefilm skal være så enkle at producere, at du kan gøre det helt selv, kun med en mobiltelefon. Der kræves minimal redigering - hvis overhovedet nogen.

Vi har forhandlet kontrakten på forhånd, og alle betalinger fra virksomheden går direkte til dig.

Rettigheder
Du vil modtage et honorar på 5.000 kr. for hver film.
Rettighederne for virksomheden gælder for 1 års aktivt online brug fra første visning, med en option på 50% for yderligere et år.

Processen:
Virksomheden kontakter dig direkte, hvis du er tilmeldt opslaget her, og aftaler udvikling og produktion af en reklamefilm med dig.

Du vil modtage instruktioner om, hvordan filmen skal produceres og hvad der skal fortælles, eller du kan selv komme med forslag til opgaven.

Hvis virksomheden ønsker, at du skal producere filmen i deres lokaler eller på en specifik lokation, skal dine udgifter dertil dækkes udover dit honorar.

Du kan altid afvise en henvendelse, men det er vigtigt, at indgåede aftaler overholdes.


Formål
Vores mål er, at vores skuespillere skal producere deres egne værker, både kortfilm (WTA) og reklamefilm (Kort&Godt). Dette giver erfaring og netværk på flere fronter, men også muligheden for at tjene penge på noget, hvor du er aktiv og drivkraften.

Skulle du have brug for noget i din proces, har du hele DASK-online til at hjælpe dig. Du er jo en del af noget større ;-)

Hvis du ikke selv ønsker at producere, eller ikke føler dig kompetent hertil, kan du måske hjælpe med at finde virksomheder til vores Kulturpulje (Kulturdonere) og tjene penge på den måde? (Koncept herfor følger)

Hvis du har lyst til at producere dit eget i denne sammenhængpå disse præmisser, skal du tilmelde dig dette opslag, så får du sms når vi opdatere formatet ;-)

Tak for at være en aktiv del af DASK-onlineSådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1372 Sidevisninger