Andet

Historier fra virkeligheden - Amalie laver film hver anden dag!


dask nyhed

Historier fra virkeligheden - Amalie laver film hver anden dag!

Deadline inden d. 1. januar 2026

Historier fra Virkeligheden - Amalie laver film hver anden dag!

Den 15-årige Amalie Rønnest fra Sæby/ Nordjylland laver små kortfilm hver anden dag, som hun deler på sin YouTube-kanal. Hensigten er ikke berømmelse som YouTube-stjerne, men er en del af den målsætning, Amalie har sat sig i forbindelse med at lære sig selv at kende som skuespiller, samtidig med at hun udfordrer sin kreative side.

Amalie har via sin agentprofil på DASK-online deltaget i vores 12 ugers kursus med "Ongoing Filmskuespillertræning", hvis formål er at inspirere skuespillere til at selvtræne i det omfang, det passer ind i hverdagen.

Amalie valgte øvelsen "Minutfilm", som er en af de mere tidskrævende øvelser af de 10, som er aktuelle. Amalie gennemførte ikke bare de 12 uger, men Amalies film var interessante af mange årsager ud over det skuespillerfaglige.

Ved vores evaluering blev Amalie opfordret til at fortsætte træningen med øvelserne og særligt minutfilmen. Det har resulteret i, at Amalie de sidste måneder har produceret en minutfilm hver eneste dag og har ambitioner om at gøre det året ud.

Vi synes, du skulle lade dig inspirere af Amalie, men gøre det på din egen måde. Vi anbefaler alle vores skuespillere at producere deres eget materiale, og her tænker vi, at Amalie kunne være et godt forbillede for mange.

Du kan se Amalies mange videoer via hendes kanal: [KLIK HER]

Du kan se Amalies agentprofil: [KLIK HER]]


Vi ønsker Amalie en fortsat god rejse, som vi følger med i med stor interesse... Håber, det er det samme for dig, som læser med her ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


794 Sidevisninger