Andet

25 års JUBIIILÆUM - ALLE profiler ned sat med 200 kr!

Historier fra virkeligheden - Torben viste sig frem og fik rollen i landkendt TV-serie


dask nyhed

Historier fra virkeligheden - Torben viste sig frem og fik rollen i landkendt TV-serie

Deadline inden d. 1. januar 2026

Historier fra virkeligheden - Torben viste sig frem og fik rollen i landkendt TV-serie

Mange af vores vejledninger, artikler og historier fra virkeligheden handler om, hvordan du lander rollen. Det er jo ingen kunst at søge rollen, men kunsten er jo så at få den. Vejen til rollen er ikke nødvendigvis via en casting, men kan komme mange steder fra. Men endnu vigtigere er det at få de roller, du ikke selv søger, men som du får, fordi du har vist dig frem og vist, hvad du er gjort af, både som skuespiller, men også som menneske, for de "rigtige".

Netværk er relationer, som er dannet med udgangspunkt i de signaler, man sender i kraft af sine handlinger.

Torben Andersen landede ikke rollen i en "landskendt TV-serie", fordi han selv søgte rollen. Han var faktisk ikke engang til casting på rollen. Han fik rollen på baggrund af det materiale, han havde lavet til et kursus med casteren Anders Nygaard i Aarhus.

Det var Anders' anbefalinger til instruktøren og produktionen, der gav Torben rollen, med udgangspunkt i det materiale, der var lavet til kurset. Men som caster anbefaler man kun nogen, der matcher rollen. Det kræver kendskab til det skuespillerfaglige, men også det personlige, og den relation kan man netop få ved et kursus, hvor man tilbringer længere tid sammen end ved en traditionel casting.

Mange siger, at de gerne vil være skuespillere, men handler ikke efter det. Torben prioriterer tiden til at tage rundt i landet på optagelser og har siden august, hvor han fik en skuespillerprofil, været meget aktiv og har derfor også landet spændende roller undervejs, til trods for at han bor i det sønderjyske, hvilket sender et vigtigt signal.

Denne rolle, som vi måske kommer til at skrive mere om senere, når vi må, er bare et skoleeksempel på, hvad aktivitet og handling kan føre til. Torben ville næppe have været i betragtning til rollen her, hvis han ikke selv havde været på kursus og vist sig frem. "Top of mind"-status kan man få på mange måder, men fælles for alle "måder" er handlingen.

Vis os, hvem du er - og hvad du kan!

Tillykke med rollen, vi glæder os til at følge med og se, hvad der følger med ;-)



Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.



Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


854 Sidevisninger