Andet

25 års JUBIIILÆUM - ALLE profiler ned sat med 200 kr!

Forestillingsannonce - Hamlet - Hvem er du (Århus)


dask nyhed

Forestillingsannonce - Hamlet - Hvem er du (Århus)

Deadline inden d. 5. maj 2024

Forestillingsannonce - Hamlet - Hvem er du (Århus)

Agentprofiler kan gratis annoncere for de forestillinger, de selv medvirker i her på DASK-online. I denne forestilling medvirker to af vores unge DNA-studerende og agentprofiler, Sif Trolle & Julius Rechnagel Skovgaard

Forestillingen spiller på Svalegangen i Århus den 4., 5. og 6. maj fra kl. 19.00 og har en varighed på ca. 2 timer inklusive pause


Køb billetter: KLIK HER


Om forestillingen:

Hamlet - hvem var du?
Inspireret af Shakespeares Hamlet, og Martin Crimps Anslag mod hendes Liv.

Hvad sker der, når Hamlet udsættes for et nutidigt filmhold og denne konstellation samtidig befrugtes af inputs fra den bizarre komedie Anslag mod hendes Liv? Mød selv op på Teatret Svalegangen og udsæt dig selv for en helt særlig teateroplevelse, når afgangsholdet på HF-Stage 2024 kaster deres hjerteblod og livsnerve ud over scenekanten, så det kan mærkes på bagerste række.

Hamlet - hvem var du? tager udgangspunkt i Shakespeares Hamlet – nærmere bestemt det ønske, Prins Hamlet udtrykker på sit dødsleje. Den døende prins ligger i skødet på sin ven Horatio efter det endelige opgør på Kronborg, hvor både han, hans mor, kongen, og Laertes (som Hamlet har duelleret med) alle ligger for døden. Han beder Horatio om at berette sin historie, og det er her, vores fortælling starter.

Forestillingen bevæger sig på tre planer. Et filmhold har fået rettighederne til at lave filmen om Hamlets liv, og i denne meta-fortælling iblandes scener fra Anslag mod hendes Liv. Således har vi lavet et miks af 3 genrer og rørt dem sammen til vores fortælling om hvem prins Hamlet af Danmark var.

Forestillingen er støttet af DATS og afgangsholdet HF-Stage 2024.

Instruktør: Steffen Nielsen

Varighed: CA. 2 TIMER (EKSKL. PAUSE)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


310 Sidevisninger