Statist

Stand-ins til intimscene på ny DR søndagsserie søges/ KBH


dask nyhed

Stand-ins til intimscene på ny DR søndagsserie søges/ KBH

Deadline inden d. 1. juli 2024

TO FRISKE STAND-INS SØGES TIL DR SØNDAGSSERIE/ KBH

Til DRs nye søndagsserie “Generationer” søger vi et friskt stand-in par, hvor kvinden får et smæk over numsen med en læderpisk. Man kommer ikke til at se ansigter, men primært et close up af numsen. Series hovedforfatter er Anna Emma Haudal (som har lavet DoggyStyle)

Om generationer:
Generationer er et familiedrama, der fortæller sine karakterer igennem et krimiplot. Serien åbner med fundet af et gammelt babylig, der bliver fundet under en renovation. Her starter fortællingen om en familie, der gennem livet har båret og videregivet sine traumer uden at kende dem, og uden at forstå hvad det egentligt har gjort ved dem. Generationer er en fortælling om forløsning og transformation. Om at slippe skyld og bryde med sin skam.

Vi søger et friskt stand-in par (kvinde og mand), som er klar på at være stand-ins for vores skuespillere til en scene, hvor kvinden får et smæk over numsen med en læderpisk.

Det vil være som stand-in, og man vil primært se kvindens numse i billedet. Man kommer ikke til at se ansigter, da det skal forestille sig at være skuespillerne. Ved manden ser man primært kun armen/hånden med pisken.

Vi har i samarbejde med vores intimkoordinator aftalt, at vi meget gerne vil øve scenen, og tale den igennem sammen med stand-in parret før vi kommer ud på optagelser. Så det vil dreje sig om både en test ude på DR + selve optagelsen. Vores intimkoordinator vil være til stede begge dage.

Vi vil gerne tilbyde et honorar på 2000 kr pr. person pr. dag (det er to dage i alt).

Da det er en lille scene, forestiller vi os, at det ikke tager mere end et par timer begge dage.

Dato for test vil vi planlægge sammen med stand-in parret, og optagelsen af scenen vil foregå mandag d. 1 juli (kan muligvis ændre sig).

Vores kvindelige skuespiller bruger 36/38 i buksestørrelse og er 173 cm høj, så kvinden skal nogenlunde have samme størrelser, da vi ser numsen ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1281 Sidevisninger