Kursus og uddannelse

Kortfilmkonkurrencen WTA søger sponsorer - En du kender?

Skaf en sponsor til kortfilmkonkurrencen WTA - og få en fordel eller 3!


dask nyhed

Skaf en sponsor til kortfilmkonkurrencen WTA - og få en fordel eller 3!

Deadline inden d. 1. juni 2024

Skaf en sponsor til kortfilmkonkurrencen WTA - og få en fordel eller 3!

Vi er på sponsorjagt så vi kan få banket vores 1. præmie i vejret. Hertil har vi brug for hjælp fra hele vores netværk - DIG? - Og vi giver dig nogle helt særlige fordele om du deltager eller ej ,-)

Vi søger virksomheder (små som store) som ønsker at sponsorere blot 1000 kr. til den samlede 1. præmie. Virksomheden du skaffer vil til gengæld få en masse eksponering.

- Måske har du din egen virksomhed?
- Den virksomhed du arbejder I?
- Eller har en nær relation til en? (Forældre/ ven?)

Se hvordan nederst i oplægget her


Kan du skaffe en virksomhed til at donere 1000 kr. kan du få følgende fordel/ fordele:

Fordel 1 (Ekstra film):
Alle skuespillerprofiler og Agentprofiler kan deltage med EN film, helt gratis. Men har du allerede en skuespiller- eller en agentprofil og skaffer du en virksomhed som sponsorere med 1000 kr. kan du deltage med 2 film og dermed fordoble din chance for at vinde det hele ;-)


Fordel 2 (gavekort på 250 kr)
Det kan også være du kun ønsker at deltage med 1 film, eller ikke ønsker oplægget en uge før. Ja, det kan være du slet ikke ønsker at deltage i konkurrencen?!

Så kan du til gengæld få et gavekort på 250 kr. pr. virksomhed du skaffer. Gavekortet er øremærket en valgfri profiltype på DASK-online & - dine gavekort er ikke personlige, du kan give dine gavekort videre så andre du kender kan gøre brug af dem.

Fordel 3 (Oplæg en uge før):
Vores konkurrence starter 1. september. Her udfolder vi hele konceptet til temaet med nogle benspænd. Ellers kan du først fra 1. september starte din ideudvikling og produktion af din kortfilm til konkurrencen...

MEN... med fordelen her vil du simpelthen kunne få konkurrenceoplægget en helt uge før alle andre!

Fordelen her er dog så markant at du først kan modtage denne fordel hvis du i forvejen har skaffet en virksomhed, men du modtager stadigvæk en fordel for din første virksomhed OGSÅ!


Fordel for Gratisprofiler og Statistprofiler (Deltagelse)
Vores kortfilmkonkurrence er forbeholdt vores Skuespiller- og Agentprofiler, men har du en gratisprofil eller en statistprofil kan du klemme dig ind i kampen, hvis du altså skaffer en virksomhed. Skaffer du en virksomhed som sponsorere 1000 kr. får du et wildcard til at deltage i konkurrencen på lige fod med alle andre.


Vigtige viden om WTA

Sådan deltager du i konkurrencen - KLIK HER

Sådan skaffer du en sponsor - KLIK HER

Følg WTA på facebook - KLIK HERSådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


272 Sidevisninger