Viden om

25 års JUBIIILÆUM - ALLE profiler ned sat med 200 kr!

Hvad er din ambition? - Har du tænkt over det?


dask nyhed

Hvad er din ambition? - Har du tænkt over det?

Deadline inden d. 1. januar 2025

Hvad er din ambition? - Har du tænkt over det?

Har du overhovedet tænkt over hvorfor vi øverst ved din profil har et udfyldningsfelt der hedder "Ambitioner" og hvorfor det står foran alt andet?

Fordi dine ambitioner faktisk mange gange overtrumfer eller understøtter dit CV...

Det lyder vildt ikke, men det er faktisk sandt.

Jeg (Tommy Duus) Sidder hver dag, også om søndagen og kigger profiler igennem af forskellige årsager, Casting/ statistkoordinering/ formidling eller oprydning.

De der har gjort sig umage med at udfylde deres "Ambitioner", er altid det jeg læser først og med størst interesse.

På ganske få linjer kan du beskrive dine ambitioner, så jeg lærer dig at kende. Det kan forekomme mærkeligt, men man kan faktisk få en god fornemmelse for om det er sandt og om der er energi bag ordene... også selvom jeg aldrig har snakket med dig, men blot set dine billeder og CV.

Dine ambitioner siger rigtig meget om dig også om du kommer til at ligge i den store kategori af "Drømmere", som vi naturligvis har.


Eksempel:

Hvis du eksempelvis har ambitionen om at blive Hollywoodstjerne, men endnu ikke har prøvet at være statist, eller stå på en teaterscene eller foran et kamera... Så virker din ambition meget fjern. Og signalværdien til mig og alle de andre producerende som måtte læse med vil ikke kalde dig til casting af samme årsag.

Dit ambitionsniveau skal gerne stå mål med dine erfaringer og skridtene foran, hvis det giver mening.

Hollywood kan være din drøm, men må aldrig være din ambition til en start. Vi kan ikke hjælpe dig med dine drømme herinde, men vi kan hjælpe dine ambitioner på vej som langsomt kan realisere dine drømme.


Har du overhovedet tænkt over forskellen på "Ambition" og på "Drømme"?

Har du ambitioner om at blive skuespiller... eller har du drømme om at blive skuespiller.

Hvilken skuespiller ville du helst arbejde sammen med?

Den ambitiøse skuespiller, sætter sig delmål og laver en plan for hvordan han/ hun kommer i mål. Træner regelmæssigt, er aktiv opsøgende og mange gange også iværksætteren.

Den drømmende skuespiller, sætter sig tilbage og håber på der bliver brug for lige netop ham eller hende og som synes det "Jeg" kan byde på er nok i sig selv.


Spørgsmål...

Hvilken type skuespiller er du?

Hvis du er drømmeren, som 99% faktisk er, skal du bare ændre din strategi. Du skal åbne øjnene og rejse dig fra sofaen og tage ansvar. Ingen andre end dig selv kan ændre på det faktum.

Vi kan hjælpe dig på vej og give dig skub og motivation, men det er dig der skal opstille ambitionerne. Hastigheden bestemmer du også selv. Jo mere tid du prioriterer, desto hurtigere vil du se resultater.

Under "Andet" kan du læse om nogle fantastiske mennesker i vores "Historier om virkeligheden", som har gjort lige netop dette. Sat ambitionerne før drømmen.

Hvad har du skrevet i dit ambitionsfelt på DASK-online? Stemmer det overens med dit CV eller skal du rette ind, og lave en ny strategi?

HUSK - Jeg er ligeglad med hvorfra du får rollen, bare det er dig der får den!

Hver gang du lander en rolle, er det din fortjeneste og grunden til det blev dig er summen af den samlede indsats du selv har gjort.

TIP: Tag et kig på vores agentprofil fra forsiden af DASK-online og se om du synes deres ambitioner stemmer overens med deres CV... og se om også du kan lære folk at kende ud fra nogle ganske få linjer ;-)

Det er ret interessant

Tak fordi du er herSådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1830 Sidevisninger