Viden om

Kortfilmkonkurrencen WTA søger sponsorer - En du kender?

Når ord bliver kunst - Vi er jo blot mennesker


dask nyhed

Når ord bliver kunst - Vi er jo blot mennesker

Deadline inden d. 1. januar 2024

Når ord bliver kunst - Vi er jo blot mennesker

I det daglige gemmer vi os bag en skærm og bag en masse ord. Ord i opslag, tekster som her... Facebook, instagram, mails og masser af SMS'er.

Men også ord i vores overskrifter, links og vores guides. I grafikken, I billeder og også med video og via Zoom og i mødet med vores brugere til netværksarrangementer, kurser, træf... castings og på optagelser.

Kommunikation er en kunst, og særligt her fra vores platform. Vi skal ramme en bred vifte af mennesker, fra alle samfundslag og alle dele af landet i alle aldersgrupper. Vi skal skrive kortfattet og klart, så vores ord ikke bliver misforstået eller fejlfortolket og dermed sender den forkerte signalværdig.

Vi har siden 1999 levet dette eventyr, med blandede resultat. Men med tiden er vi blevet skarpere. Nogle gange glemmer vi i farten at være skarpe. Vi sløser. Det rammer os som en boomerang og vi vågner op til virkeligheden igen, hvor vi må stramme op - Men på den anden side, så er vi jo blot mennesker. Vi lærer af vores fejl, selv om nogle er alvorligere end andre.

Det gør du også som skuespiller... Lærer af dine fejl. Det er en vigtig del af det at blive bedre. Nogle gange skal man steppe op og række ud efter hjælp også selvom man synes man er hvor man skal være. Det gør professionelle skuespillere også, de har folk omkring sig, som coacher dem og deres fejl.

Det skal man aldrig blive for stolt til. Det gør vi også... Rækker ud efter hjælp. Hjælp i kommunikationen, så vi rammer mere rigtigt end forkert. I den sammenhæng har vi fået en kommunikationsekspert på i form af journalist/ tekstforfatter og kommunikationsrådgiver Majbritt Lund.

For at komme laget dybere i kommunikationen end det øjet ser, men som sjælen mærker. At gøre ordet mere personligt og nærværende.

Se det er også en kunst - Selvom vi alle blot er menneskerSådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


971 Sidevisninger