Statist: Zentropa Dramaserie søger statister i alle aldre (NY Lineup) KBH/ Sjælland


dask nyhed
dette opslag på Facebook

Zentropa Dramaserie søger statister i alle aldre (NY Lineup) KBH/ Sjælland

Deadline inden d. 25. november 2022

Zentropa Dramaserie søger statister i alle aldre (NY Lineup) KBH/ Sjælland

DETTE ER EN NY LINEUP! - Vi har tidligere haft en lineup fra august liggende og har haft en række supplerende opslag. Nu ryster vi posen og laver en ny lineup for den resterende optageperiode frem til 25. november

Lineuppen her til tiltænkt alle dem der IKKE tidligere har medvirket eller allerede er bookede til serien! Har du medvirket eller er du booket skal du IKKE tilmelde dig opslaget her - Vi kontakter dig, hvis vi vil have dig med igen, ellers skal du tilmelde dig de supplerende opslag som følger

Følg DASK og denne produktion via vores facebookgruppe - KLIK HER

"Familier som vores" er en ny stor dramaserie fra Zentropa. Serien produceres til TV2. Serien er en dansk familiesaga på seks afsnit, hvor vi foretager tankeeksperimentet:

Hvis vi tvinges til at forlade vores land, hvad vil der så ske?

Vi søger nu statister og medvirkende til serien! Vi søger mænd, kvinder, børn, par og familier i alle aldre, størrelser og etniciteter til både små og store statistroller.

Optagelserne kommer til at foregå i og omkring Storkøbenhavn på Sjælland, delvist også omkring Sydsjælland.

Vi filmer i forskellige intervaller fra d. 21/09/2022 frem til og med d. 25/11/2022. Derfor er der mulighed for at blive kontaktet angående medvirken i serien i hele denne periode.

Vi påskønner medvirken med et SuperGavekort fra GoGift. Der gives følgende påskønnelser:
- 600,- kr. gavekort for en dags optagelser
- 1200,- kr. gavekort for en featured statistrolle

Derudover sørger vi for mad og forplejning under optagelserne.


Seriens handling:

I "Familier som vores", er alt, som det plejer, i Danmark, faktisk bedre, for solen står højt denne sommer. Men forude venter en ny tid, hvor landet langsomt evakueres. Vi skal sige farvel til det, vi elsker, til det vi kender, til det vi er. Over de næste par år vil Danmark udvandre i forskellige retninger. Kun huse, skoler og tomme gader står tilbage… når vandet langsomt vil gøre sin entré.

De, der selv har råd, kan rejse til gode lande - de, der ikke har så meget, må rejse med et offentligt program til mere udfordrende steder. Familier, venskaber og forelskede par vil blive skilt ad. Had og splittelse vil opstå blandt nogle, kærlighed og forsoning blandt andre. Al ejendom er med et slag værdiløst, alle formuer forandret, og lykken blandt de rejsende danskere tilsmiler kun de heldige.


(OBS! Dette opslag kommer til at fungere som et lineuparkiv, som statistkoordinatoren kan udvælge statister fra til udvalgte optagedage. Nærmere info gives ved personlig kontakt pr. telefon. Der vil følge yderligere opslag som supplere denne lineup, som du også skal være opmærksomme på og tilmelde dig)

Statistkoordinatoren på serien er Oscar Skarbye via DASK-onlineSådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


2154 Sidevisninger