Andet

25 års JUBIIILÆUM - ALLE profiler ned sat med 200 kr!

Familier som vores, takker af - og takker vores næsten 2500 statister


dask nyhed

Familier som vores, takker af - og takker vores næsten 2500 statister

Deadline inden d. 1. januar 2026

Familier som vores, takker af - og takker vores næsten 2500 statister

Vi har siden startsommeren været tilknyttet Zentropa-serien "Familier som vores", instrueret af Thomas Vinterberg med statistkoordinator Oscar Skarbye som styrmand på projektet.

Optagelserne fra 21. september - 21. november har haft omkring 2500 medvirkende statister på optagelser. Det største statistprojekt i Danmarkshistorien, efter vores kendskab.

Et imponerede projekt, i en imponerende kulisse og ikke mindst en imponerende holdindsats og trofasthed blandt vores mange statister.

Når man laver så stor en opsætning med så mange statister med rekvisitter, dyr og biler bliver alle nervøse. Men projektet her var i gode hænder fra start til slut, bedst afspejlet af af Thomas Vinterberg efter den første store optagedag laver en personlig takkevideo til alle statister... Det viser lidt om hvilken indsats og betydning gode statister har - Tak for det!

Zentropa, Thomas, DASK og ikke mindst Oscar Skarbye takker mange gange for indsatsen og opbakningen og vi kan allerede nu afslører at et nyt stort projekt venter ligefor...

Glæd dig ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1844 Sidevisninger