Viden om

Vigtig viden om fremtidens casting


dask nyhed

Vigtig viden om fremtidens casting

Deadline inden d. 1. januar 2024

Vigtig viden om fremtidens casting

Tilløbet har været langt, faktisk igennem de sidste 10 år her på DASK-online.

CastSelv, som vores system fra 2012 hedder, som vi har udviklet på siden og stadig udvikler på. - Eller "Selftape", som man også kalder det ude i virkeligheden.

Vi spår, at 90% af alle castingprocesser, vil indeholde et eller flere runder af selftapes fremadrettet. - Du skal klæde dig på til formattet, om du ønsker det eller ej. Mestre du ikke kunsten at producere et selftape/ CastSelv, kommer du ikke videre i castingprocessen og lander selvsagt ikke rollen.

Vi har regelmæssigt haft Zoomkonferencer omhandlende emnet og har de sidste mange år afviklet CastSelv DM og "Top of mind", hvor du har kunne træne formen.

Aktuelt har vi netop afviklet kortfilmkonkurrencen "WTA - Winner Takes All" og introduceret vores "Ongoing Filmskuespillertræning". Alt sammen direkte selftapetræning eller elementer af det...

Snart kommer vi med en anden konkurrence "Kort&Godt", hvor du skal producere små reklamefilm.

Vi har stort fokus på selftapet og kommer det i stigende grad på vores DNA uddannelse også, men har også dette fokus her på din profil.

Når vi ved, og du nu ved at al casting allerede nu mere eller mindre indeholder en selftapedel, så skal den også være en del af din profil og din opdatering.

Under dine stamdata kan du nu lave en præsentationsvideo og linke til den... henvise til kortfilm du har medvirket i, tidligere selftapes eller showreels?

Din profil skal være andet og mere end gode castingbilleder og et CV... men også opdaterede videoelementer

Vi kommer til at præsentere dig for meget nyt i den kommende tid ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1944 Sidevisninger