Viden om

Selftapekonkurrencen - TOP OF MIND - Er startet! (Se kurser)

Enestående Jobforsikring 2.0 ved din Agentprofil


dask nyhed

Enestående Jobforsikring 2.0 ved din Agentprofil

Deadline inden d. 1. januar 2024

Enestående Jobforsikring 2.0 ved din Agentprofil

NOTE: Hvis du har haft en Agentprofil fra før 14. maj 2023 er du underlagt denne jobforsikringspolice. I forbindelse med nye tiltag laver vi om i denne police, så er gældende fremadrettet!!!

Vi har tidligere haft en "Jobgaranti", hvis du havde en Agentprofil på DASK-online. Men begrebet "garanti", dækker over noget forkert, hvorfor vi ændre begrebet til "forsikring", og også justeret konceptet ved samme lejlighed.

For man kan ret beset ikke give nogen "Garanti" for job, men man kan give en "Forsikring". - Og en forsikring er det vi giver.

Derfor:
Har du en Agentprofil i 12 måneder skulle du meget gerne have haft en eller anden form for job igennem DASK. Enten et eller flere skuespillerjobs eller statistjobs. Vi skelner ikke mellem jobbets art eller størrelse, men skelner mellem om jobbet kommer fra os eller ej. - Kommer jobbet ikke fra os, dækker din forsikring.

Skulle du mod forventning ikke have haft et skuespiller- eller statistjob gennem DASK-online efter 12 måneder som Agentprofil, vil din Agentprofil blive forlænget med endnu et år, uden beregning. Du vil da modtage en Agentprofil til 1199 kr.

Forudsætningen (Det med småt)
- Du skal være aktiv ved din profil som altid, men minimun logge på din profil 1 gang om måneden.
- Din profil skal være opdateret med tekst og GODE castingbilleder (Også gerne din nye Sociale profil/ ikke et krav)
- Hvis din Agentprofil udløber, skal du gøre os opmærksom på at du skal modtage vores forsikring senest en måned fra udløbsdatoen. (Se dine profildata ved din profil)

HUSK: At selvom du har en Agentprofil må dette ikke være en sovepude. Jobs kommer ved at du er aktiv søgende og arbejder med dig netværk. At du synliggøre og dygtiggøre dig hele tiden. (Se On-Going Filmskuespillertræning)

Vi kan skaffe dig mange jobs via din Agentprofil, men de fleste jobs kommer fra din eget netværk over tid.

HUSK også at du kan LINKE direkte til din profil (Fra forsiden af DASK-online, når du søger jobs)

I grundreglen er vi ligeglade hvor jobbet kommer fra og størrelsen af jobbet - bare det er dig der får jobbet i den sidste ende ;-)

Tak fordi du er her ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


661 Sidevisninger