Audition

Selftapekonkurrencen - TOP OF MIND - Er startet! (Se kurser)

Frivillig-arkiv for teaterscener i Region Hovedstaden


dask nyhed

Frivillig-arkiv for teaterscener i Region Hovedstaden

Deadline inden d. 1. januar 2024

Frivillig-arkiv for teaterscener i Region Hovedstaden

Du kan aktivt hjælpe med at gøre vores "Frivillig-arkiv" til en succes ved at informere din lokale amatørscene om denne mulighed, eller dele/ sende opslaget til nogen som kunne tænke sig at tilmelde sig som skuespiller eller frivillig?


Statement
Amatørscenerne i Danmark er under pres, fordi der mangler frivillige i alle led i opsætningerne. Skuespillere og folk omkring scenen.

Årsagerne hertil er mange og sammenfaldende (Covid/ Ændrede arbejdstider/ Lav ledighed/ Inflation mv.) og kan resultere i at forestillinger helt aflyses og dybe Danske kulturelle traditioner brydes og fødekæden af skuespillere til de næste led brister.

Amatørscenerne i Danmark er vigtige for os der producerer, de der medvirker på og uden for scenen og ikke mindst det publikum som modtager.

Vores Frivillig-arkiv her, er vores (DASKs) gratis håndsrækning til alle amatørscener i landet. Vi samler frivillige blandt vores brugere i dette arkiv som amatørscener kan få direkte og gratis adgang til, som supplement til deres i forvejen eksisterende netværk.


Sådan opretter du dig som skuespiller eller frivillig omkring scenen

- Opret en profil herfra siden, hvis du ikke allerede har en (En gratis profil er nok)
- Opdater din profil med tekst og billeder (Vigtigt)
- Ansøg/ find dette opslag fra din profil som anvist under fanen "Søg opslag - Audition"

Du vil nu være tilmeld vores frivillig arkiv som skuespiller eller frivillig, som vi giver teaterscener gratis adgang til. De vil herfra kunne kontakte dig med henblik på netop deres produktion.

Du vil altid kunne afmelde dig opslaget igen og tilmelde dig senere som det passer dig.


Sådan gør du som Amatørscene

Mangler du skuespillere/ ensemble eller andre frivillige omkring jeres opsætning, send os en mail her fra siden og anmod om adgang til vores frivilligarkiv i jeres regionsområde.

I vil gratis få adgang til alle de tilmeldinger vi har fået og kan frit kontakte disse med henblik at stå på scenen eller være frivillig omkring scenen.

Vi vil herfra siden kunne opslå supplerende opslag omkring evt. auditions i afholder, hvor i også vil kunne markedsføre jeres sponsorer og give dem synlighed.

Vi har også forslag til hvordan I kan give jeres sponsorer yderligere synlighed, så I kan skaffe flere midler så det bliver lettere for jer at tiltrække og holde på jeres frivillige.

Vi håber I vil gøre brug af vores service - Sammen står vi stærkere ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1567 Sidevisninger