Viden om

Selftapekonkurrencen - TOP OF MIND - Er startet! (Se kurser)

Sådan gør du din castingprofil skarp og klar!


dask nyhed

Sådan gør du din castingprofil skarp og klar!

Deadline inden d. 1. januar 2025

Sådan gør du din castingprofil skarp og klar!

Din profil og dit CV er din ansøgning, husk på det! - Gør din profil præsentable og læsevenlig!

Hele forudsætningen for at du kontaktes via de opslag du søger eller fra enten vores Statistdatabase, Skuespillerdatabase eller direkte fra forsiden (Hvis du har en Agentprofil) er at din profil er opdateret med tekst og billeder.

Det kan lyde simpelt og er det også, men langt de færreste tager sig den tid det kræver. Det er jo så bare din fordel, hvis du gør... så har du langt færre at konkurrere imod.

For jo, i sagens natur, er der jo konkurrence om de jobs som er.

Men hvordan holder du din profil opdateret med tekst og billeder. Hvilken tekst og hvilke billeder? Og hvem ser overhovedet din profil, hvis nogen ser den?

Jeg kunne godt give dig en facitliste, men så ville alle profiler jo blive ensartede og det vil miste lidt af den personlighed du skal fylde på din profil. Billederne er jo dig og teksten skal sige noget om dig?

Castingbillederne er det ABSOLUT VIGTIGSTE ved din profil. Af den årsag alene, at det er det første vi ser, men jo også hele udgangspunktet for om vi klikker på din profil og ser alt det du har skrevet. Du kan jo være nok så dygtig, rigtig, fantastisk... og så videre! - Men hvis dit castingbillede er uskarp, mørkt, med skygger og så videre... klikker vi ikke på din profil og du kontaktes derfor ikke!

Lav din egen research, det betaler sig. At give dig en opskrift, hjælper dig ikke.

TIP: Gå op i menuen herfra siden og søg efter skuespillere i databasen. Stil dig selv spørgsmålet! - Hvilke type af billeder synes du er gode castingbilleder? Hvilke profiler kigger du på? Hvem ville du ringe til?

TIP: De profiler du finder først i din søgning med "et rødt telefonrør", er vores Agentprofiler. Det er såkaldt "Åbne profiler". Her kan du se alt hvad de skriver og se flere billeder... se video, og henvisning til hjemmesider og sociale medier.

TIP: Lad dig inspirere af hvordan andre har sat deres CV op. Hvilke informationer har de med. At lade sig inspirere er ikke at sjæle.

TIP: Opdater din profil fra en computer, det giver et andet overblik end hvis du gør det fra en telefon

Tager du dig tid til at opdatere din profil "En gang for alle", skal du herfra blot vedligeholde den.

Når din profil er opdateret, gør den reklame for dig 24/7/365Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1775 Sidevisninger