Viden om

Selftapekonkurrencen - TOP OF MIND - Er startet! (Se kurser)

Derfor skal du søge vores opslag hurtigt!


dask nyhed

Derfor skal du søge vores opslag hurtigt!

Deadline inden d. 1. januar 2025

Derfor skal du søge vores opslag hurtigt!

Vi prædiker herinde konstant at det er vigtigt at du er aktiv. Aktiv i forhold til at tjekke vores opslag regelmæssigt, logge ind på din profil og opdatere den og ansøge de opslag der er noget for dig, men også at orientere dig herinde i vores "Viden om".

Måske endda være med på vores Zoom konferencer, Walk & Talk netværksarrangementer, følge os på facebook og Instagram, se vores youtybe-videoer og se "Viden på video" fra din profil.

Hele vores koncept er opbygget på det grundlag at du er aktiv.


Derfor skal du søge vores opslag hurtigt!

Lige nu (jan-2023) er vi aktuelle med den kommende Julekalender med optagelse på Fyn. Julekalenderne er noget af det mest populære på vores side generelt. Ja selv Københavnere tager gerne turen over broen til Fyn... Og så er det altså spændende kan jeg berette ;-)

Alle opslag er naturligvis forskellige, men jo bredere en målgruppe vi søger, desto flere ansøgere kommer der naturligvis.

Jo flere du kæmper med, desto lavere er din sandsynlighed for udvælgelse i sagens natur.

Ansøger du først i dagene efter vi har lagt opslaget op, fordi du ikke har tjekket selv, set vores mails eller facebookopdatering... så rasler din sandsynlighed for at blive udvalgt, ned. Det kan godt være du er helt perfekt til det der ledes efter... men hvis der er nogen der er udvalgt før dig, misser du denne mulighed.

Kun i tilfælde af at nogen melder afbud eller der kommer justeringer i scenen og der åbnes op for at der skal bruges flere statister, kommer du i spil. Men sandsynligheden er mindsket kraftigt.

Mange af dem der henvender sig og undre sig over at de aldrig bliver udvalgt, har det tilfælles at de ikke er aktive nok og ser vores opslag hurtigt nok.

Derfor: I de perioder hvor du har tid i hverdagene, vær ekstra aktiv. Følg med i vores facebookforums. Tilmeld dig vores lineups og læs vores mails ;-)

Tak fordi du er her!Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


831 Sidevisninger