Viden om

25 års JUBIIILÆUM - ALLE profiler ned sat med 200 kr!

Vi skaffer langt flere jobs end du tror?! - (Direkte og indirekte jobs)


dask nyhed

Vi skaffer langt flere jobs end du tror?! - (Direkte og indirekte jobs)

Deadline inden d. 1. januar 2025

Vi skaffer langt flere jobs end du tror?! - (Direkte og indirekte jobs)

Kort forklaring: Sagen er den, at når vi har formidlet din kontakt til en Caster/ koordinator/ Filmproducerende, formidler vi sjældent din kontakt til den samme person igen.

Når vi har formidlet kontakten, kommer du efter al sandsynlighed i casterens eller statistkoordinatorens kartotek, eller indkodes i den filmproducerendes telefon. Herefter bliver du kontaktet direkte udenom os næste gang. Dette er ikke jobs vi krediteres for at have skaffet eller været en del af, selvom det var vores formidling og vores kontakt der gav dig det første job. Du ville med andre ord aldrig have fået det andet job, hvis det ikke var på grund af det første!

Det kaldes job i 2. led/ hvor vi er det 1. led. eller et indirekte job (Det er jo på den måde netværk fungerer og skal fungere på)

Men der kan være mange led i denne kæde. Jo længere denne kæde bliver desto bedre en netværker er du. Og det er via dit netværk du burde få de fleste og de bedste jobs over tid. Din profil på DASK-online eller via de opslag du ansøger, er første led til nye kontakter, eller kan være et samlet led der genetableres. At du atter bliver "Top of mind" ved nogle tidligere forbindelser.

Eksempel 1.
- Du ringes op fra DASK-online omkring casting til en kortfilm fra Viborg Medieskole
- Du lander rollen og medvirker i filmen
- Den film du medvirker i har et 5 mand stort crew som efter deres ophold på Medieskolerne fortsætter med at lave film og TV.
- En af dem ringer omkring rollen til det næste projekt
- Du lander rollen og lærer et nyt crew at kende
- En af dem ringer til dig med det næste job osv.

Kæden her kan altså fortsætte, og det er det vi ser ske gang på gang.

Eksempel 2
Vi har et opslag på DASK-online omkring en stor TV-serie. Du søger, du kontaktes og medvirker.
Kort efter er samme statistkoordinator på et andet projekt og kan huske dig fra sidst. Han/ hun Ringer/ kontakter dig direkte. Kæden her fortsætter og fortsætter

Eksempel 3
Du ringes direkte op via din Agentprofil fra DASK-online omkring lukket casting til en spillefilm. (Sådan foregår disse castings)
Du kommer til casting, men lander ikke rollen.
Du står nu i casterens kartotek og kontaktes næste gang der er noget der matcher dig


Altså (DASKs rolle)
Vi er grundlæggende starten af din fødekæde til mange af dine kontakter. Det er her du får de nye forbindelser eller kan genetablere dine gamle (Som har glemt dig). De tidligere ringer ikke til dig via din profil, men fordi de tidligere har haft kontakt og har haft en god oplevelse med dig.

Status: Vi skaffer mange, mange 1. leds job (direkte) hvert år på DASK-online, men har slet ikke overblik over hvor mange jobs vi skaffer i 2. -3. 4. led osv. altså de indirekte jobs.

Det eneste vi kan se og begejstres over, er at det er vores der lander rollerne gang på gang. Men hvorfor så det? Jo fordi vi på DASK-online forsøger at klæde vores brugere på til jobbet, træne og dygtiggøre dem og oplyse dem om de forhold som giver jobs... Du skal have en bevidsthed om hvad du gør og hvordan tingene hænger sammen. Står du med mange ubesvarede spørgsmål, irriteres du og mister motivation for at medvirke. Det ønsker vi ikke. - Vi vil så gerne have at du bliver lidt længere -

Vores koncept gør også at vi beholder folk og lære dem at kende, men også at folk forbliver aktive. Det er et meget vigtigt element i forhold til at holde kæderne i gang... ellers hopper kæden af (Hvis det giver mening)

Og så bliver folk hos os og er aktive i årevis. Vi har eksempelvis en snes medlemmer som har været hos os siden vi startede i 1999.

DASK-online - Dit fundament for fremtidige jobsSådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


918 Sidevisninger