Andet

25 års JUBIIILÆUM - ALLE profiler ned sat med 200 kr!

Historier fra virkeligheden/ Thomas Ernst - En Skuespiller med succes i Hollywood


dask nyhed

Historier fra virkeligheden/ Thomas Ernst - En Skuespiller med succes i Hollywood

Deadline inden d. 1. januar 2025

Historier fra virkeligheden/ Thomas Ernst - En Skuespiller med succes i Hollywood

Vi er stolte af vores børn på DASK-online. Dem vi føder selv, og dem vi hjælper på vej efter fødslen. Nogle får hurtigt selv vinger og kan flyve, andre skal skubbes, presses. Mens andre igen falder ud af reden.

Thomas Ernst har vi fulgt i over 15 år. Han fløj hurtigt. Vi kan ikke tage æren af at have født ham, men vi var med ved fødslen og har set og fulgt udviklingen fra barn til voksen. - Og vi er som de stolte plejeforældre på sidelinjen.

Der kan gå måneder, ja nogle gange år hvor vi ikke har kontakt. Men når vi har var det som i går. - Sjovt hvordan relationer kan forsvinde og genopstå som om tiden var gået i stå.

Alt hvad Thomas står for er indbegrebet af vores menneskesyn. Hans indstilling til faget, træningen og relationerne. Hans iver og sult efter jobbet og en positiv indstilling til de mennesker omkring ham. - Og så er han stolt af at være dansker, fordi andre han møder altid, fremhæver de positive sider ved danskere og Danmark. Snart er Thomas en af dem der nævnes i denne klub?

Men der er slag man får på rejsen og på sjælen, men her rejser han sig stolt op med positivt sind og tager det ind, som en styrke til næste gang. - Op på hesten, som man siger.

Vi har skrevet om Thomas Ernst flere gange før. Først omkring tiden efter hovedrollen i Malmrosfilmen "Kærestesorger", og siden om et dramatisk eventyr i Hollywood og ikke mindst hans egenproduktion af projekter og kortfilm som han også har haft stor succes med. Noget han også har delt med vores studerende på vores autodidakte skuespilleruddannelse DNA, da han for år tilbage være gæstelærer.

Men succesen fortsætter for Thomas Ernst som netop har haft hans første rolle i en stor Hollywood Blockbuster "Babylon". - En oplevelse ingen kan tage fra ham og en erfaring han tager med sig til næste projekt. Han har kørt på den helt store klinge og levet drømmen. - Men man kan ikke leve af drømme, men af ambitioner. Thomas er rig på oplevelser og ambition. En drivkraft man særligt skal besidde som autodidakt skuespiller.

Har du selv den mindste ambition om "At gøre det", skal du ikke "gøre" som Thomas, men lytte til ham og høste de råd som passer til dig og gøre det på din måde.

Pointen med denne historie er at du kan hente succes på mange niveauer, hvis din indstilling er den rette. Og indstilling er ALT! - Og det er det dette skriv handler om ;-)

Thomas er netop aktuel i en KINO.dk spotlight podcast med titlen: "Spotlight: Dansker med Hollywood-drømme" som du kan lytte til her...
KLIK HER

Tænker ikke det er sidste gang vi beretter om Thomas Ernst ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1841 Sidevisninger