Casting

25 års JUBIIILÆUM - ALLE profiler ned sat med 200 kr!

Medvirk som skuespiller i fiktionsfilm fra Potemkin Film, Århus


dask nyhed

Medvirk som skuespiller i fiktionsfilm fra Potemkin Film, Århus

Deadline inden d. 1. januar 2025

Medvirk som skuespiller i fiktionsfilm fra Potemkin Film, Århus

I et hug, kan du komme i betragtning til ALLE årets kortfilm på den smarte måde, uanfægtet hvor i landet du bor ;-)

Potemkin Film var faktisk den allerførste filmskole vi lavede samarbejde med tilbage i 1999. Siden har vi holdt og styrket vores samarbejde og taget konceptet med videre til stort set alle andre filmskoler i DK... Tak, Potemkin ;-)

Vi har gjort det muligt for dig at synliggøre dig for studerende på Potemkin, på den optimale måde. Nemlig før de studerende skal i gang med at skrive deres manuskripter. På denne vis vil du blive en aktiv del af deres proces fra manus til færdig film og dit udbytte som skuespiller vil blive mangedoblet. Du medvirker ikke nødvendigvis bare i en film, du er en aktiv del af den.

De studerende vil efter endt studie fortsætte i filmbranchen på alle de hylder hvor der er plads til dem. Det der er ens for alle er, at de kommer til at bruge videomediet i deres senere arbejde... og har du en god relation til dem og de til dig, vil de føde jobs her også.

Du må aldrig undervurdere magten af frivillighed, men omvendt heller ikke forvente at den automatisk følger flere jobs. Men det er sådan netværk skabes, og de gode jobs kommer via netværket. Det netværk du selv har arbejdet for at etablere. Vi kan skabe dig synligheden, muligheden og kontakten... resten er op til dig.

Vi har samarbejdet med studiet og de studerende siden starten af dette årtusinde og ikke bare formidler din kontakt, vi assistere også de studerende i deres castingproces allerede i de indledende faser. Det gør naturligvis også at det ofte er DASKere der lander rollerne, mm. de studerende har netværk fra tidligere produktioner

Vis de studerende, at du har tid og lyst til deres produktioner. Frugterne du kan høste er mange, omend der kan gå noget tid før du kan høste ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1473 Sidevisninger