Casting

Medvirk som skuespiller i fiktionsfilm fra filmskolen Super8 (hele landet)


dask nyhed

Medvirk som skuespiller i fiktionsfilm fra filmskolen Super8 (hele landet)

Deadline inden d. 1. januar 2025

Medvirk som skuespiller i fiktionsfilm fra filmskolen Super8 (hele landet)


I et hug, har du muligheden til at komme i betragtning til ALLE årets kortfilm, uanfægtet hvor i landet du bor grundet være vores CastSelvsystem

Super8 har til huse i Århus, men de producere kvalitetskortfilm i hele landet og anvender skuespillere fra skuespillerhåndbogen og naturligvis fra DASK-online

Vores samarbejde går år tilbage og bliver i de næste år styrket endnu mere, da vi begynder at bruge hinanden mere dynamisk.

Hvis du har nogen-som-helst ambitioner som skuespiller, så SKAL du gøre alt for at komme til at medvirke i disse produktioner. De er døren du kan sparke ind til et evt. karrieregennembrud som skuespiller uden uddannelse. Disse film er dit vindue til verden af filmfolk. For filmfolket ser kortfilm... og de der laver kortfilm i dag laver spillefilm i morgen.

Du skal med på vognen!

Med vores CastSelvsystem kan du blive "Top of mind", allerede inden de begynder at skrive deres manuskripter til den næste film. Castingprocessen hos den enkelte filmskaber starter ofte lang tid før end du tror og mange roller findes uden officielle castingcalls. Man skal forstå hvordan man netværker og hvor netværket skabes.

Netværket er vejen til de næste job, spillefilmen?



Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.



Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


2402 Sidevisninger