Casting

Medvirk som skuespiller i fiktionsfilm fra filmskolen Super16 (hele landet)


dask nyhed

Medvirk som skuespiller i fiktionsfilm fra filmskolen Super16 (hele landet)

Deadline inden d. 1. januar 2025

Medvirk som skuespiller i fiktionsfilm fra filmskolen Super16 (hele landet)


I et hug, kan du komme i betragtning til ALLE årets kortfilm, uanfægtet hvor i landet du bor grundet være vores CastSelvsystem

Super16 har til huse i KBH, men de producere kvalitetskortfilm i hele landet og anvender skuespillere fra skuespillerhåndbogen og naturligvis fra DASK-online

Vores samarbejde går år tilbage og bliver i de næste år styrket endnu mere, da vi begynder at bruge hinanden mere dynamisk. Super16 var eksempelvis en del af den jury vi havde til selftapekonkurrencen "Top of mind" i sommeren 2020.

Hvis du har nogen-som-helst ambitioner som skuespiller, så SKAL du gøre alt for at komme til at medvirke i disse produktioner. De er døren du kan sparke ind til et evt. karrieregennembrud som skuespiller uden uddannelse. Disse film er dit vindue til verden af filmfolk. For filmfolket ser kortfilm... og de der laver kortfilm i dag laver spillefilm i morgen.

Du skal med på vognen!

Med vores CastSelvsystem kan du bliver "Top of mind", allerede inden de begynder at skrive deres manuskripter til den næste film. Man skal forstå hvordan man netværker og hvor netværket skabes. Netværket er vejen til de næste job, spillefilmen?Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


2776 Sidevisninger