Casting

Kortfilmkonkurrencen WTA søger sponsorer - En du kender?

Medvirk som skuespiller i fiktionsfilm fra Den Danske Filmskole (hele landet)


dask nyhed

Medvirk som skuespiller i fiktionsfilm fra Den Danske Filmskole (hele landet)

Deadline inden d. 1. januar 2025

Medvirk som skuespiller i fiktionsfilm fra Den Danske Filmskole (hele landet)


I et hug, kan du komme i betragtning til ALLE årets kortfilm, uanfægtet hvor i landet du bor grundet være vores CastSelvsystem

Dette er det ypperste du kan medvirke i herhjemme. Du tænker måske, at det er spillefilm og Tv-serier mv... Men sagen er bare den, at de der går på Filmskolen også er dem der laver morgendagens spillefilm og TV-serier.

Medvirker du her... og gør du det godt, er din vej banet!

Men konkurrencen er hård. Ikke af den årsag som du måske lige nu tænker. Jo der er mange der søger og håber og drømmer... Fordi de vil starte her. Startede du med at springe fra 10 meter vippen da du ville lære at svømme... nej, vel.

De der får rollerne her er oftest nogle de filmstuderende har haft med talrige gange, eller nogen fra deres netværk som anbefaler dem ind. Det er dem du skal vippe af pinden... derfor er konkurrencen hård.

Det bedste du kan gøre er at søge her, hvis du ikke gør forsøget... sker det i hvert fald ikke. Dernæst skal du prøve at hoppe på vognen med de filmfolk som lige om lidt kommer ind på filmskolen, se så kan det være døren åbner sig her også

Heldigvis finder du også dem på DASK-online... Jo, vi har skam gjort det smart for dig ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


5319 Sidevisninger