Kursus og uddannelse

25 års JUBIIILÆUM - ALLE profiler ned sat med 200 kr!

Video-præsentationskursus over 3 uger


dask nyhed

Video-præsentationskursus over 3 uger

Deadline inden d. 1. april 2023

Video-præsentationskursus over 3 uger

At kunne præsentere sig på video overfor nogen man ikke kender, er faktisk en svær kunst. Hvordan skal opsætningen være, hvad skal man lægge vægt på, hvad med form og format og er der ting man skal undlade at fortælle... Og er der nogen forberedelse? Så er der overvejelser omkring dig som afsender, men også modtageren. - At lave en præsentationsvideo som rent faktisk sælger dig selv, er ikke "bare lige".

Men hvorfor lige netop et kursus i video-præsentationsteknik?

Fordi alt indledende casting i dag og i fremtiden er via selftape/ CastSelv, hvor den første isolerede del er præsentationen.

Det er altså præsentationen der afgør om du kommer videre til selftapedelen eller om din casting allerede stopper her. Derfor er den sindsyg vigtig.

Der er i sagens natur mange ting som er ude af dine hænder i castingprocesser, men de ting du kan gøre noget ved er vigtige at have styr på. At komme videre til selftapedelen er vigtigere end mange tror, fordi man kan komme i betragtning til andre roller i filmen, men også i andre produktioner, med samme caster/ instruktør/ producent i den anden ende... på et senere tidspunkt.

For mange er selftape en svær øvelse, men hvis man lærer den disciplin, også har man en kæmpe fordel... men først skal man skridtet videre fra præsentationen.


Kurset består af 3 dele over 3 uger

Forberedelse/ Praktik/ Evaluering

Denne proces gentages 3 gange over 3 uger.


Du vil modtage information omkring forberedelsen til hver runde og du vil få en deadline for den praktiske øvelse, som skal indsendes via vores CastSelvsystem/ Youtube. Hver af de 3 runder evalueres på forskellig vis, men ender med en fælles evaluering via Zoom, samt en generel skriftlig evaluering.

Læringprocessen
Indlæring sker ikke over timer, men er en proces over tid. Derfor tilrettelægges forløbet ikke over en kort periode samme dag, men over en periode over nogle uger. Dit udbytte vil blive meget større og du vil også kunne tilpasse det din hverdag og skal ikke rette ind efter hvornår andre kan. Kun den sidste opsamlende Zoom evaluering er et tidspunkt hvor du skal være med.

Kursus start:
Mandag den 3. april (Opgave 1)
Mandag den 10. april (Opgave 2)
Mandag den 17. april (Opgave 3)
Mandag den 24. april klokken 20.00 - Zoom evaluering

6 kursister (Først til mølle)

Pris:
Gratis profiler: 1200 kr.
Statistprofiler: 1000 kr.
Skuespillerprofiler: 800 kr.
Agentprofiler: 600 kr.
DNA studerende: 400 kr. (Elementer er dog gentagelser af hvad vi gennemgår på uddannelsen)

Tilmeld dig som anvist fra din profil under "kurser"Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


629 Sidevisninger