Casting

Kortfilmkonkurrencen WTA søger sponsorer - En du kender?

PODSTER LEDER EFTER DANSKE & UDENLANDSKE STEMMER!


dask nyhed

PODSTER LEDER EFTER DANSKE & UDENLANDSKE STEMMER!

Deadline inden d. 1. januar 2025

PODSTER LEDER EFTER DANSKE & UDENLANDSKE STEMMER!

Podster og DASK-online har indgået en samarbejdsaftale om at finde de helt rette stemmer, til de rette formål i rette tid.

Podster er en startup med fokus på podcastproduktion, som regelmæssigt leder efter flere stemmer på forskelligt niveauer og sprog, alt efter opgavens omfang og type. Hertil vil DASK-onlines stemmearkiver og sprogregister blive anvendt løbende.

Opgaverne fra Podster kan være alt fra et par linjer til en værtsrolle.
Det er vigtigt, at du er villig til at samarbejde med os over længere tid, da flere af vores shows indeholder flere sæsoner.

Det er en klar fordel, hvis du har optageudstyr eller adgang til et studie. Men det er ikke et krav. Det vigtigste er blot, at du kan bruge din stemme og optage med så lidt baggrundsstøj og rumklang som muligt.

Sådan fungerer arbejdet:
Hvis din stemme bliver udvalgt til en opgave, kontakter vi dig, hvor vi fortæller nærmere om den enkelte opgave.

Du får et manuskript, optager replikkerne og sender os den rå lydfil. Vi redigerer, mixer, ordner soundscape etc. på lydfilen, og distribuerer podcasten.

Betaling:
Prisen aftales per opgave, og kommer an på mængden af arbejde og krav til opgaven. Vi betaler normalt en fast pris per manuskript eller per time.


Du kan finde vores "Indlæsning af lydbøger/ Speak - Timelønnet (Arkiv)" og sprogarkiv under "Castings" når du er logget på din profil. Ansøg herfra som anvist og kan din stemme anvendes i en eller anden sammenhæng kontaktes du personligt

At ansøge via vores arkiv fordre at du har en "skuespillerprofil"

Vi ser frem til at høre fra dig!Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


8809 Sidevisninger