Statist

25 års JUBIIILÆUM - ALLE profiler ned sat med 200 kr!

Statister søges til Vikingespillefilm i det Sønderjyske (Lineup-arkiv 2023)


dask nyhed

Statister søges til Vikingespillefilm i det Sønderjyske (Lineup-arkiv 2023)

Deadline inden d. 1. juni 2023

Statister søges til Vikingespillefilm i det Sønderjyske (Lineup-arkiv 2023)

Til optagelserne af en uafhængig no-budget spillefilm, søger vi frivillige statister, som kan sætte tid af i den sidde del af spilleperioden fra april-Juli 2023.

Der kommer til at blive brug for en del statister i alle aldre, dog primært voksne statister, særligt til nogle større scener i maj og juni

Optagelserne vil primært være weekender i optageperioden.

Holmganga er et ambitiøst filmprojekt, som søger at fremme og udbygge det sydjyske filmmiljø, og give lokale talenter indenfor film og skuespil et skub ud i industrien.

Filmen produceres af frivillige ildsjæle, som har arbejdet med film og teater på amatørplan i mange år, og som nu ønsker at udrette noget mere. Størstedelen af optagelserne finder sted i det smukke Jels, hvor vi vil udnytte naturens ressourcer til at skabe enorm høj produktionsværdi og masser af cinematiske billeder.

Holmganga er et vikingedrama, der omhandler striden mellem to kongesønner, som begge bliver forelskede i den samme kvinde. Samtidig marcherer Karl den Store mod Skandinavien og truer vikingernes tilværelse, og det er nu op til en splittet kongefamilie at stå sammen og forsvare landet.

Filmen har et stærkt kulturhistorisk fokus, og vores ønske er at øge filmens produktionsværdi gennem samarbejde med jyske teater- og kulturorganisationer, herunder Jels Vikingespil og Ribe Vikingecenter, og dermed bruge teatermiljøet til at skabe et sydjysk filmmiljø.

Filmens anslåede længde er 1 time og 20 minutter, og optagelserne forventes færdiggjort i foråret 2023, hvorefter den sendes til festivaler i Europa og USA.

Optagelserne igennem 2022 og foråret 2023 er forløbet planmæssigt og de sidste optager sluttede sidst i november. Mange af de statister der er blevet benyttet vil blive kontaktet igen, men der vil også blive brug for nye, særlig til nogle større kampscener ;-)

Da vi I udgangspunktet er en non-budget spillefilm kan vi ikke give nogen påskønnelse ud over forplejning og vil gøre meget for at alle statister for en ekstraordinær oplevelse og et godt fællesskab

ALLE statister vil blive krediteret som tak, i filmens rulletekster ;-)


OM LINEUPs
Vi samler her et arkiv som statistkoordinatoren kan plukke i til de dage hvor der mangler "de helt rigtige" statister. Vi laver Lineup på denne vis, da opslag ikke altid er den mest effektive måde at finde statister på, da det jo også fordre at de rigtige ser opslaget.

Når lineup ligger over længere tid, er der også flere der ser opslaget og tilmelder sig ;-)

Du vil blive kontaktet personligt, hvis du vælges ud ;-)


TIP: Få notifikation om yderligere opslag ved at følge vores facebookgruppe KLIK HERSådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1628 Sidevisninger