Viden om

Kortfilmkonkurrencen WTA søger sponsorer - En du kender?

Hvad er fordelen ved at være aktiv ved din profil?


dask nyhed

Hvad er fordelen ved at være aktiv ved din profil?

Deadline inden d. 1. januar 2025

Hvad er fordelen ved at være aktiv ved din profil?

Ja, det er vel næppe rocket science at det er en fordel at være aktiv ved din profil, selvom kun ca. 25% af alle vores profiler er det. Men hvorfor er det så en fordel og hvad vil det overhovedet sige at være aktiv?

For at kende det fulde svar, skal du vide hvordan vores algoritme er strikket sammen. Ja, vi belønner faktisk dit aktivitetsniveau i høj grad. Dem vi mærker som er aktive og som gør en indsats vil vi også gerne belønne i den grad det er muligt, men man skal naturligvis passe til de roller der er aktuelle i markedet.


Fordel 1
Hvis du besøger hjemmesiden ofte (Uanset profiltype) vil du være opmærksomme på de opslag vi bringer her på siden. Mange opslag har relativ kort deadline, hvorfor du slet ikke ser hvad du går glip af hvis du ikke kigger forbi, og nogle gange vil du opleve at opslag fjernes eller lukkes for ansøgere fordi andre var hurtigere end dig!

Aktivitet gør at du ikke misser noget.

Den opmærksomme aktive bruger har sikkert også bemærket, at du ikke nødvendigvis kan finde alle opslag på forsiden!? Nogle gange smider vi opslag direkte op ved din profil som du kan ansøge uden at reklamere for dem fra forsiden. På denne vis belønner vi vores aktive brugere... eller giver dem et forspring på nogle opgaver ;-)


Fordel 2
Søger du opslag kommer du øverst hvis du er den første, som nr 2 hvis du er den anden osv... Dette er en større fordel end du måske tror?!

Har vi et opslag som du ansøger, vil din ansøgning blive listet i den rækkefølge som man ansøger.

Ansøgningsprioriteringen overtrumfes kun af profiltypen.

Eksempel:
Har du en statistprofil og er den første der ansøger kommer du øverst på listen hos den producerende som har adgang til vores system. Er der er anden statistprofil der ansøger kommer den ind som nr. 2 i rækken.

Skulle der komme en Skuespillerprofil og ansøge dette statistjob har denne en højere prioritering og kiler sig øverst, hvorefter den første statistprofil bliver nr. 2 i rækken.

Ansøger en af vores Agentprofiler da opslaget kommer denne da øverst osv.

Vores liste med ansøgere belønnes derfor efter profiltype og aktivitetsniveau.

Den store fordel ved at søge opslag hurtigt, er naturligvis at du altid vil ligge øverst i din profiltypekategori uanset hvor mange der tilmelder sig. Det betyder at den producerende kigger på din profil mange gange i processen, hvorfor din jobsandsynlighed stiger betragteligt... også til andre roller på andre dage.

Når du søger et opslag, kan du måske blive tilbudt noget andet en anden dag hvor du passer bedre ind.

Ansøger du lige op til deadline, er du nederst på listerne og med mange ansøgere er det slet ikke sikkert at din ansøgning overhovedet bemærkes.

Gratisprofilerne har en kategori for sig selv og findes på en særskilt liste, som den producerende får adgang til hvis denne ikke kan finde de rette emner blandt vores betalende ansøgere. Gratisprofilerne bliver derfor ofte de sidste der kontaktes i forhold til evt. opgaver, men de aktive kommer til at være øverst og derfor mest synlige.

Vi har i tusindvis af gratis profil, så for den profiltype er aktivitet helt afgørende for om de overhovedet bliver tilbudt job.


Fordel 3
Den prioritering du finder ved ansøgning af opslag, finder du faktisk også når producerende søger efter skuespillere og statister

Fra vores forside kan du søge alle vores skuespiller- eller statistprofiler frem. Alle de der kommer først i søgningen er vores Agentprofiler. De profiler med det røde telefonrør kan du ringe til direkte. Den du ser som nr. 1 i din søgning er den profil der sidst har været logget ind. På denne vis viser vi de aktive profiler først.

Sandsynligheden for en producerende at ringe til en der netop er aktiv med job (For positivt svar) er langt større end hvis man kontakter nogen der ikke har været aktive i flere måneder.


Fordel 4
Jo mere aktiv du er, desto mere synlighed får du.

Synligheden er et grundlæggende fundament for alle skuespillere og statister. Hvis du ikke er synlig ved vi ikke at du findes og du kontaktes ikke, hvorfor rollen landes af en anden.

Du kan være verdens bedste skuespiller og tage nok så mange kurser mv.


Fordel 5
Ved konstant at være synlig i markedet, også i de perioder hvor der er få jobs og hvor din type ikke efterspørges, bliver din synlighed belønnet når jobbet kommer fordi man kan huske dig fra tidligere søgninger og opslag (Top of mind)

Synliggørelse er en konstant ting du skal arbejde med på flere niv. Men aktivitetsniveau på din DASK profil er altafgørende for om der kommer noget herfra!

Af samme årsag har vi ændret vores koncept i 2019 som netop belønner dit aktivitetsniveau. Du betaler kun en gang for din statist- eller skuespillerprofil og den udløber KUN, hvis du er inaktiv i 3 måneder. Din profil kan derfor fortsætte i årevis... hvis du er aktiv.

Håber det gav en lidt anden indsigt i hvorfor aktivitet på vores side og generelt altid er en fordel ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1205 Sidevisninger