Andet

Kortfilmkonkurrencen WTA søger sponsorer - En du kender?

Historie fra virkeligheden - Når en ildsjæl brænder helt igennem


dask nyhed

Historie fra virkeligheden - Når en ildsjæl brænder helt igennem

Deadline inden d. 1. januar 2024Historie fra virkeligheden - Når en ildsjæl brænder helt igennem

Normalt når vi bringer historier fra virkeligheden herinde er det med vores medlemmer i fokus, men denne historie er usædvanlig. Den omhandler en ildsjæl som vi ikke har nogen aktier i overhovedet, fordi den brænder igennem og inspirere på en helt særlig måde.

Sascha Stork har lavet den mest imponerende GoFundMe kampagne vi har set, som vi synes fortjener din opmærksomhed. Man mærker hende og hendes ambition hele vejen igennem og ved at dette ikke er for sjovt. Der er vilje og mange års indsats bag. Hun vil til Hollywood, og vi tror faktisk på at det kan lykkedes hende. - Og vi kender hende ikke engang!

Det er det "Signalværdi" kan, når man brænder igennem. Om det er dit CV, dine præsentationsvideoer, selftapes eller din daglige træning. Vi kan mærke dig, når du mener det og vil det. En næsten overnaturlig følelse at være i. - Dette er en af dem.

Vi beder dig ikke om at støtte Saschas kampagne økonomisk, for det gør Danskere ikke af natur, og da slet ikke når man ikke kender hende. Men se hendes kampagne, lær af den... bliv inspireret og gør noget ved dine egne ambitioner. Læn dig ikke tilbage, men gør noget aktivt.

Man kan støtte på mange måder, hvis ikke økonomisk. Du kan følge hende på sociale medier og derved støtte moralsk, men også vælge at dele hendes kampagne på sociale medier... Det var sådan vi bemærkede hende.

Vi arbejder med et fundingformat her på DASK-online, som vi præsenterer dig for lige om lidt, hvor crowdfundingen er en del af pakken.

Se Saschas imponerende kampagne (KLIK her) og giv hende din støtte med på vejen ;-)

Intet kommer af sig selv, man er ALDRIG heldigSådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1113 Sidevisninger