Andet

Findelønskoncept - leg caster for en stund ;-)


dask nyhed

Findelønskoncept - leg caster for en stund ;-)

Deadline inden d. 1. januar 2025

Findelønskoncept - leg caster for en stund ;-)

I nogle situationer bliver vi udfordret i vores søgen efter det rette match. Det kan være flere årsager. Oftest fordi vi ikke har et match blandt vores godt 35.000 profiler, grundet kort deadline, skæve tidspunkter, et geografisk tyndtbefolket område eller at den person vi søger har et specielt udseende eller skal have færdigheder som ikke falder ind i kategorien "Skuespil/ performance".

Ofte vil det ikke tage meget af din tid, da du enten har kendskab til den rette eller ikke har. Du er altid velkommen til at dele et opslag på sociale medier i håb om at det sender nogen din vej og dermed kan indbringe dig en findeløn. Men det hurtigste og mest praktiske er at det er en person du i forvejen har en relation til.


Så simpelt fungere ordningen:

- Vi stiller en findeløn i udsigt (Eksempelvis 1000 kr.) for at lede os i retning af den person vi søger. (Vil fremgå af det konkrete opslag)
- Den person du finder/ kontakter skal selv kontakte os. Først her vil vi være sikre på at personen også har ønske, tid og lyst til at påtage sig opgaven.
- Personen du har fundet som henvender sig til os, henviser til dig.
- Lander personen du har henvist rollen, vil du modtaget findelønshonoraret af DASK udbetalt som B-honorar.

Det er os (DASK) der udbetaler honoraret og har ikke noget med produktionen at gøre. Vi betaler for at du hjælper os med vores arbejde ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1321 Sidevisninger