Viden om

Uden mad og drikke duer statisterne ikke...


dask nyhed

Uden mad og drikke duer statisterne ikke...

Deadline inden d. 1. januar 2025

Uden mad og drikke duer statisterne ikke...

Nej, ganske som det er tilfældet ved en god fest, så betyder forplejningen noget. Man lægger særligt mærke til det hvis den er mangelfuld. Vi bestræber os altid på at informere produktionerne om at forplejningen er en vigtig del af oplevelsen som statist, men det ændrer ikke ved at dette kan gå galt.

Generelt når vi får negative tilbagemeldinger, hvilket ikke er ofte, da handler de i 95% af tilfældene omkring forplejningen.

Her er ofte tale om mangelfuld forventningsafstemning eller dårlig kommunikation fra produktionen til statistkoordinatoren, eller fra statistkoordinatoren til statisterne.

Alle filmproduktioner er forskellige, og produktionstyper er forskellige og således er budgetter. Derfor vil du på optagelser opleve at der kan være stor forskel på typen og mængden af forplejningen.

Generelt kan du ikke forvente den store forplejning på korte optagedage, her vil være tale om let forplejning og ikke bespisning. Til fulde/ hele optagedage kan du forvente frokost eller aftensmad alt efter hvornår på dagen du er på optagelse.

Uanset, anbefaler vi altid at du har spist hjemmefra og medbringer egen mad hvis du er allergisk eller er helt særlig kræsen ,-)

Et andet klagepunkt vi oplever er, at statisterne spiser særskilt fra produktionen. Der er ikke tale om krukkeri (altid), men ofte fordi frokosten også benyttes til at tale om produktionen og aftaler produktionen i mellem. Andre gange kan det være af lokationsmæssige forhold der giver denne adspredelse.

Håber det gav lidt afklaring på nogle af disse forhold ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


756 Sidevisninger