Statist

Statister til Badehotellet (Info-opslag)


dask nyhed

Statister til Badehotellet (Info-opslag)

Deadline inden d. 1. maj 2023

Statister til Badehotellet (Info-opslag)

Bemærk: Dette opslag kan ikke ansøges!


Badehotellet er en meget, meget populær serie, også blandt statister.

Det gør i sagens natur at vi modtager enddog rigtigt mange ansøgere til de opslag vi laver og kommer til at lave i perioden frem til december 2023. Der skal til den 10. og sidste sæson produceres 8 afsnit.

Badehotellet er ikke kendt for at være en særlig statisttung serie, og det bliver heller ikke tilfældet i denne sæson. Men vi kommer til at skulle bruge flere statister end vi plejer i studier i KBH og på mindre locations rundt omkring i landet (Jylland), men stadig i den lave ende. Så med relativt få statister og mange ansøgere bliver konkurrencen skærpet voldsomt.

Når man koordinere statister til et periodeprojekt som dette, skal man i særlig grad matche rollen, typen og tøjet. Af samme årsag er det praktisk for os at der er mange ansøgere, så har vi gode muligheder for at spotte de helt rigtige.

Men her må vi understrege vigtigheden af at have opdaterede profilbilleder ved sin profil og at højde og vægt stemmer overens med aktualiteterne ;-)

Når man søger opslag til "Badehotellet", men også andre opslag er det vigtigt man følger anvisningerne i opslaget/ og ansøgerfeltet. Hvis vi angiver at du skal oplyse dine aktuelle mål i kommentarfeltet, men ikke skriver noget... vælges du ikke ud. Med så mange ansøgere her, går vi bare videre til den næste som er rigtig til rollen.

Misser du at skrive i kommentarfeltet, eller laver du fejl her, kan du i opslaget altid afmelde dig igen og tilmelde dig påny. Det er en smart lille feature vi har her på DASK-online.

Vores koncept på DASK-online er at alle profiltyper kan komme i betragtning til de opslag vi har på siden, men vores betalende brugere vil altid have vores 1. prioritet.

Men man skal ansøge som anvist, matchen typen vi søger og kunne passe tøjet.

Opslag vil følge som behov for statister opstår, så du skal følge med. Vi anbefaler, at du kigger forbi din profil et par gange om ugen, men også at du tilmelder dig vores facebookforums. Her kan du få notifikation når vi slår noget op og dermed komme først til jobbet.

Vi anviser også at du læser med under "Viden om", har kan du blandt andet få indblik i statistkoordineringsprocesser og hvorfor og hvordan vi vælger ud som vi gør. Det kan være vigtig viden for dig i den anden ende ;-)

Tak for at læse med og være en del af DASK-online.

TIP: Få notifikation om yderligere opslag ved at følge vores facebookgruppe KLIK HERSådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


3109 Sidevisninger