Viden om

Hvor er du på verdensranglisten - Har du tænkt over det?


dask nyhed

Hvor er du på verdensranglisten - Har du tænkt over det?

Deadline inden d. 1. januar 2025

Har du nogensinde tænkt over, hvor du ligger på verdensranglisten?

Inden for sportsverdenen er det almindeligt at rangere folk, individuelle præstationer og hold. Resultaterne gives point efter en algoritme, som er fastsat af fagfolk, som afgør din placering på listen, men også hvilke turneringer du kvalificerer dig til og om du seedes, så du har en fordel.

Tænk nu over dette og perspektiver det på dig selv. Hvor er du som skuespiller på verdensranglisten? Eller i Danmark, Jylland eller din lokale by? Det er faktisk en interessant betragtning.

Men det, der er endnu mere interessant, er, hvor hurtigt du kan avancere på listen med en lille indsats. Du kan uden videre avancere fra nr. 256.999 til nr. 200.001.

Det, der er fælles for stort set alle skuespillere, er, at de ikke træner og ikke har forstand på netværk og relationer. Hvis du gør en lille indsats her, vil du uden videre avancere tusindvis af pladser på verdensranglisten. Det, du også vil opdage, er, at jo tættere du kommer på toppen, desto større og mere kompliceret en indsats skal der til for at rykke højere op. Men fra, hvor du er nu, kan du virkelig tage et skridt op ad ranglisten uden problemer... Og hvem ved, hvor det kan føre dig hen?

Det smarte ved en rangering er, at den er målbar. Når noget kan måles og vejes, bliver det håndgribeligt og styrker motivationen. Det er lidt som at tælle skridt, strejkes på Snapchat eller jage Pokémons.

Vi er i gang med at udvikle vores egen rangliste, men du kunne også lave din egen.Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


667 Sidevisninger