Andet

25 års JUBIIILÆUM - ALLE profiler ned sat med 200 kr!

Vindere af selftapekonkurrencen Top Of Mind 2023 er...


dask nyhed

Vindere af selftapekonkurrencen Top Of Mind 2023 er...

Deadline inden d. 1. januar 2025

Vindere af selftapekonkurrencen Top Of Mind 2023 er...


Vindere af “Top of mind” 2023

“Morten Glad Sundberg & Sabrina Holt”

I et næsten absurd tæt felt hvor 3 finalister kæmpede om titlen, endte det med stemmelighed mellem 2 kandidater

Vi vælger derfor at lade begge vinde, da vi ikke har lavet regelsæt for hvordan vi forholder os ved netop stemmelighed. Vi har oplevet stemmelighed tidligere, hvorefter vi skulle ud i en om-afstemning blandt vores fagjury, men det har af tidsmæssige årsager ikke været muligt inden vores deadline denne gang. Det skal vi naturligvis opsætte regler for til en anden gang, så vi kun finder en vinder.

I denne runde “Top of mind” glædes vi over at kunne præsentere 2 velfortjente vindere, som også bare vidner om et meget højt niveau helt generelt.


Fagjuryens kommentarer:

Morten Glad Sundberg

Se Mortens vinderselftape: KLIK HER

Morten Glad Sundberg udstråler naturligt kameratække. Har en underspillet ro og en dæmpet replikbehandling som gør ham autentisk og troværdig i udtrykket hele scenen igennem. Han timer pauserne elegant som dermed bliver en naturlig medspiller og giver scenen nerve.

Med et glimt i øjet, et let skævt smil og et intenst blik formår han at fange vores interesse og får os til at tro på, at han virkelig er placeret på K12.

Et teknisk velfungerende selftape, der dog med en pludrende baby i baggrunden støjer og tager os lidt væk fra historien. Men det ændrer ikke ved Mortens solide præstation.

Morten Glad Sundberg er et interessant bekendtskab, med et spændende hemmelighedsfuldt ansigt der udstråler mystisk. Et ansigt og en skuespiller med et bredspektret rolleregisterFagjuryens kommentarer:

Sabrina Holt

Se Sabrinas vinderselftape: KLIK HER

Sabrina Holt levere et meget sikkert og gennemført selftape. Hendes intense spil og blik fanger vores interesse fra start til slut med en meget naturlig og let replikbehandling.

Hun får skudt Rasmus helt ned så det nærmest gør ondt i maven når hun siger hans navn. Han får ikke et ben til jorden, og da han prøver at give igen, tager hun ham yderligere ned.

Et teknisk veludført selftape hvor lyd og lys spiller, men blev framingen rettet til fra skuldrene og filmet mere lige på sad den lige i skabet.

Med et intens, nærværende selftape med en meget flot og solid replikføring står vi foran en en spændende skuespillerinde og en imponerende præstation.Med disse ord ønsker DASK-online et kæmpe tillykke til Morten og Sabrina og håber af “Top of mind” vinderpar status 2023 vil danne grundlag for et dybere bekendtskab og fremtidige roller hos os og blandt vores jury.

Tak for en flot indsats til alle finalister og deltagere. I repræsenterer hele DASK-online med stolthed ;-)

Tak til vores fagjury: Casteriet, Another Casting Company, United casting og skuespilleragent ved Teamplayers: Anne Ellemann, som ser frem til “Top of mind” 2024.Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1609 Sidevisninger