Kursus og uddannelse

Hjælp os med at hjælpe dig! - Skaf en sponsor ganske simpelt


dask nyhed

Hjælp os med at hjælpe dig! - Skaf en sponsor ganske simpelt

Deadline inden d. 1. september 2023

Hjælp os med at hjælpe dig! - Skaf en sponsor til WTA ganske simpelt

Du kan ganske simpelt hjælpe med at skaffe en eller flere sponsorer til dette års kortfilmkonkurrence "WTA", som starter 1. september til temaet "Klimaforandringer".

- Og det kan hjælpe dig på mange/ flere niveauer!


Men først, hvorfor og hvad får du ud af det?

Vi har skabt et konkurrencekoncept, som gerne skulle få dig op ad stolen og få dig til at producere din egen film. Fordi det er vigtigt som skuespiller at have indsigt i hvordan alle processer omkring filmproduktion foregår - ikke mindst netværksdelen, som ellers godt kan forekomme lidt abstrakt. - Det at kunne producere sit eget materiale kan være meget afgørende for om du i sidste ende lykkes som skuespiller.

Vi har skabt et koncept som gerne skulle bringe synlighed til dig som deltager, for det du kan som skuespiller. Et vindue til at se dig på en anden måde og fra en anden vinkel end fra din profil alene.

Vi har skabt et koncept hvor du kan tjene gode penge på det du selv har produceret, som tilmed gerne skulle motivere dig til at fortsætte med at producere, men også give dig indsigt i hvordan du selv fremadrettet selv kan skaffe midler til dine helt egne projekter.

Vi har skabt et koncept hvor vinderen får hele puljen. Det kan virke ulogisk ikke at dele puljen op, men det har en anden effekt. Jo højere vores pulje bliver, desto flere vil deltage. Det gør at konkurrencen får mere synlighed og alle bliver eksponeret mere, også dem som vælger ikke at deltager i konkurrencen. - Når nogen får synlighed, kigger man også på de andre, og det er din gevinst også selvom du ikke deltager.

Når det regner på præsten, dråber det på degnen...


Så simpelt kan du gøre det!

- Omtal vores konkurrence på sociale medier i forhold til at vi søger virsomheder som ønsker at sponsore/ donere 1000 kr. og henvis til dette link: https://www.dask-online.dk/nyhed.asp?id=104777

Tip: Del aldrig linket uden en forklaring


En forklaring kunne være/ lyde:


Kære venner/ Kollegaer

Jeg agter at deltage i Danmarkshistoriens måske største kortfilmkonkurrence "Wta - Winner Takes All", som I år har fokus på "Klimaforandringerne"

I den forbindelse søges virksomheder som ønsker at sponsorere/ donere 1000 kr. til førstepræmiepuljen, mod til gengæld at støtte skuespillere og filmskabere som mig økonomisk og med synlighed, men også at skabe et anderledes fokus på klimaforandringerne fortalt via en masse kortfilm.

Som virksomhed vil du for blot 1000 kr. få en massiv eksponering den anden vej, bedst forklaret via linket her: https://www.dask-online.dk/nyhed.asp?id=104777

Tak for at læse med


Eller...

Det kunne være du selv arbejder i en virksomhed, selv har en virksomhed... eller har noget familie med en virksomhed som på den ene eller anden måde kunne være relevant.

Alt man kan gøre, er at spørge ;-)


Men faktum er: Jo flere penge vi får i puljen, desto større vinding har alle... selv dem som ikke ender med at deltage?

Håber det giver meningSådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


501 Sidevisninger