Viden om

25 års JUBIIILÆUM - ALLE profiler ned sat med 200 kr!

Du skal træne dine selftapes inden jobbet kommer!


dask nyhed

Du skal træne dine selftapes inden jobbet kommer!

Deadline inden d. 1. januar 2025

Du skal træne dine selftapes inden jobbet kommer!

Alle castings indeholder selftapes/ Castselv i en eller anden form. I mange fremtidige tilfælde vil du lande rollen direkte uden fysisk casting!

Vigtigheden af at træne sine selftapes inden rollen kommer har været tydeligt her i august og september (2023). Vi har haft ekstraordinært mange roller i spil til større roller i spillefilm og TV-serier end vi plejer. En Polsk/Dansk spillefilm, en Finsk/Norsk spillefilm, en Tysk spillefilm, Børnene fra Sølvgade og nu søger vi drenge i hovedrollerne til spillefilm og mere er på vej.

Og det er netop sket, hvad vi faktisk frygter. - At du enten ikke har prøvet at lave en selftape/CastSelv, eller har meget lidt erfaring med formen, inden rollen kommer.
Vi har haft en del, der har henvendt sig. "Hvad skal jeg gøre", "Hvordan skal jeg spille scenen", "Hvilket udstyr skal jeg bruge".

Resultatet bliver, at du ikke lander rollen. Ikke fordi du ikke er dygtig nok, men fordi du fumler med formen. - Og det er død og pine, ærgerligt. Hvornår du får denne mulighed igen, ved ingen?

Af samme årsag laver vi selftapekonkurrencen "Top of mind". Du kan øve dig på selftapes via de castingopslag vi har til landets filmskoler og medieuddannelser... Vi har vores "Ongoing Filmskuespillertræning" og vores selftapeskole for forældre til børn og unge mellem 8-15 år... Og naturligvis vores engen skuespilleruddannelse "DNA"

Du skal træne selftapes før rollen kommer... ikke når den kommer, da er det for sent.Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1112 Sidevisninger