Andet

Den store årlige julekonkurrence 2023 (Masser af fede præmier)


dask nyhed

Den store årlige julekonkurrence 2023 (Masser af fede præmier)

Deadline inden d. 1. december 2023

Den store årlige julekonkurrence 2023 (Masser af fede præmier)

På 21. år gentager vi vores store Julekonkurrencesucces, med masser af fede præmier til dig som er aktiv og nysgerrig ;-)

ALLE profiltyper kan deltage!

Find opslaget her ved din profil i kategorien "Andet", og tilmeld dig ved at stille et spørgsmål som anvist... så har du den fordel at du vil modtage en SMS når konkurrencen starter ;-)


Konceptet er ganske simpelt:

Fra den 1. - 21. december stiller vi 10 spørgsmål vedrørende DASK-online eller andet brancheorienteret (Alle svar kan du finde på hjemmesiden)

Du skal svare rigtigt på alle 10 spørgsmål, som naturligvis bliver sværere og sværere. Vi stiller max. 1 spørgsmål om dagen. Spørgsmålene kan du finde og svare på fra din profil i menuoversigtet “Andet”.

Der vil max. være 3 spørgsmål synlige på hjemmesiden ad gangen, så du skal følge med. Du ved ikke hvornår vi stiller vores spørgsmål. Følger du ikke med og misser du derfor et spørgsmål, er du ude!

Onsdag den 21. december klokken 12.00 trækker vi lod blandt ALLE de som har 10 rigtige direkte fra vores Facebookgruppe, hvor du kan følge OG påvirke lodtrækningen.


Vi trækker lod om 3 præmier blandt følgende:

DNA Deltagelse i 2024 (Hold 8) (Værdi ca. 5000 kr.)
Castingfotografering i Århus/ KBH den 20. januar (Værdi 600 kr)
Skuespillerprofil (Værdi 799 kr)
Statistprofil (Værdi 499 kr.)
Agentprofil (Værdi 1199 kr)

Bemærk: Den, der trækkes først i vores lodtrækning fredag den 20. december får førstevalg blandt disse 5 præmier og så fremdeles. På denne vis er der større sandsynlighed for at man kan få en præmie man ikke i forvejen har, uanset om man bliver nr 1 eller nr 3 ;-)

Præmierne er desuden ikke personlige, dvs. du kan give præmien videre til 3. part, hvis du ikke selv ønsker at gøre brug af den.

Første spørgsmål stilles 1. december i kategorien "Andet" fra din profil

Tilmeld dig opslaget fra din profil og stil et spørgsmål. Så får du en SMS når første spørgsmål stilles ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1642 Sidevisninger