Kursus og uddannelse

Effektiv Kameratræning med filminstruktør Emma Balcázar


dask nyhed

Effektiv Kameratræning med filminstruktør Emma Balcázar

Deadline inden d. 26. november 2023

Effektiv Kameratræning med filminstruktør Emma Balcázar

Eksklusivt tilbud til vores Skuespiller- og Agentprofiler

Screen Presence Kursus
Vil du optimere dit filmskuespil, så dine præstationer er både troværdige og engagerende? Så kom til vores Screen Presence Workshop, hvor du vil få værktøjer til at optimere dit emotionelle instrument og levere troværdigt tekstarbejde.
Baseret på Balcázar-teknikken vil du arbejde med dit emotionelle instrument og lære at arbejde instrumentalt korrekt med hensyn til retning og åbning. Deltagere skal have en kort monolog af eget valg (maks. ¼ side) med.

Med udgangspunkt i Emmas egen teknik, Balcázar-teknikken®, vil vi træne emotionel åbning, nærvær og kontakt i det filmiske rum. Hvordan bruger man sit instrument bedst foran et kamera? Hvordan skabes og forvandles emotionel energi i forbindelse med tekst- og karakterarbejde?
Balcázar-teknikken® adskiller sig væsentligt fra andre skuespilteknikker, da den trækker skuespilleren væk fra teksten og ind i det emotionelle univers, der opstår i karakter- og tekstarbejdet.

Balcázar-teknikken® giver skuespillere de nødvendige redskaber til at højne deres performance foran kameraet. Teknikken er også med til at fjerne de indre og ydre blokeringer, som en skuespiller ofte oplever. Med det store fokus på at træne skuespillernes udvikling af emotionel kommunikation, skabes der stor emotionel rigdom, der bliver synlig for kameraet og flytter fortællingen til et dybere niveau.
Balcázar-teknikken® blev udviklet af filminstruktør Emma Balcázar, som har 17 års erfaring med at træne og arbejde med skuespillere på eliteplan. Balcázar-teknikken blev forsket og dokumenteret under Den Danske Scenekunstskoles Kunstnerisk Udviklingsvirksomhed (KUV) program.


Dato: Søndag den 3. december

Deltagere: Maks. 15, min. 12 deltagere

Pris: 950 kr.

Tid: 09-14

Sted: København VSådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


518 Sidevisninger