Audition

Kortfilmkonkurrencen WTA søger sponsorer - En du kender?

Skriv dig op i vores Julemandsregister og tjen en skilling i Julen 2023


dask nyhed

Skriv dig op i vores Julemandsregister og tjen en skilling i Julen 2023

Deadline inden d. 24. december 2023

Skriv dig op i vores Julemandsregister og tjen en skilling i julen 2023!

Vi har igennem tiden haft stor succes med vores Julemandsregister. Mange brugere agerer som Julemand i de samme private sammenhænge år efter år og erstatter far eller onkel, som også gerne vil opleve børnenes begejstring i den anden ende.

Når vi først har formidlet kontakten til en familie eller en grundejerforening, skabes der ofte en tradition med årlige besøg af den samme Julemand.

Hvis du vil være en del af vores Julemandsregister, så læs videre her, for vi har gjort det enkelt for dig.


Konceptet:

Som Julemand besøger du private hjem og bringer gaver til gaden børn, som forældrene har købt forinden. Du er med andre ord postbudet i julemandskostume, der bringer gaver ud, med smil, ho-ho-ho og en god historie.

Vi har forhandlet din timeløn og den grundlæggende præmis, så både du og familien har økonomien på plads, inden der tages kontakt.

Din timeløn er 500 kr. pr. påbegyndt time, og din kørsel skal godtgøres efter gældende kilometertakst.

Du kan blive booket af en familie, eller flere familier i samme villakvarter eller opgang efter aftale. Vi estimerer, at du kan besøge ca. 5-6 børnefamilier på en time, hvis disse bor ved siden af hinanden.

Du kan blive booket på hverdage eller weekender efter aftale med familien.

Når du tilmelder dig, skal du i kommentarfeltet oplyse, i hvilke dele af landet du ønsker denne type jobs, men også estimere, om du foretrækker hverdage eller weekender, og i hvilket tidsrum det kan forventes, at du er til rådighed.

Det er vigtigt, at du oplyser, om du har tidligere erfaring som Julemand, og om du har dit eget kostume. Hvis du ikke har et eget kostume, skal du oplyse dine mål.

Bliver du booket, vil du blive telefonisk kontaktet, og er herefter selv ansvarlig for at lave aftalen. Vi tager ikke noget fee af opgaven, men formidler din kontakt.

Tak for at være en aktiv del af DASK-online ;-)Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1707 Sidevisninger