Andet

Finalister i den anden udgave af kortfilmkonkurrencen WTA (2023)


dask nyhed

Finalister i den anden udgave af kortfilmkonkurrencen WTA (2023)

Deadline inden d. 1. december 2023

Finalister i den anden udgave af kortfilmkonkurrencen WTA (2023)

Nedenstående er de 4 film, der har modtaget flest stemmer, som er indsendt og valideret igennem oktober måned via vores online afstemning. Det er blandt disse 4 film samt et wildcard fra DASK-online, at vi skal finde den første vinder af "WTA - Winner Takes All".

Fra 1. september til 1. oktober 2023 blev skuespillere fra DASK-online stillet over for den opgave at skulle producere en kortfilm på maks. 4 minutter (ekskl. credits) til temaet "Klimaforandringer", med det krav at hele billedsiden skulle produceres/filmes fra en mobiltelefon.

Følgende 5 finalister kæmper om den samlede præmiepulje på 25.000 danske kr.


Noa Viemose: (355 stemmer) (Se film KLIK HER)

Dennis Hulmose Madsen: (352 stemmer) (Se film KLIK HER)

Johannes Lund Drescher: (298 stemmer) (Se film KLIK HER)

Line Just: (285 stemmer) (Se film KLIK HER)


Wildcard fra DASK-online

Majken Blaess Møgelbjerg: (Se film KLIK HER)Vinderen offentliggøres den 1. december


Vores fagjury består af følgende 6 jurymedlemmer:

Jesper Theilgaard
Meteorolog og igennem årtier kendt fra dansk TV (DR) som tv-meteorolog og klimaekspert. Jesper har en lang række bogudgivelser bag sig omhandlende klima, vind og vejr. Grundlægger af klimaformidling.dk.


Anne Ellemann
Mangeårig skuespilleragent for agentbureauet "Teamplayers".
Har et mangeårigt virke i den danske film- og teaterbranche, inden hun begyndte at repræsentere de største danske skuespillere på den internationale scene.


Christian Andersen
Nordjysk instruktør med base i Aarhus. Christian Andersen debuterede i 2019 som spillefilmsinstruktør med "Ingen Skal Sove", der også foregik i Nordjylland. Det samme er tilfældet med den biografaktuelle spillefilm "Synkefri", som er instruktørens egen historie.


Emma Balcazar
Uddannet filminstruktør fra Den Danske Filmskole (2001-2005). Har undervist i filmskuespil på Scenekunstskolerne i en årrække og har fra 2005-2009 været fast underviser på DASKs Filmskuespillerskoler for unge. Er pt. aktuel med et kursus på DASK-online. Emma har skabt uddannelsen The Nordic Film Acting Institute i København.


Kim Søgaard
Kim er film- og tv-producer og har filmselskabet "Retrospect Film", med base i Filmbyen i Aarhus. Kim har siden 2000 produceret og udviklet en lang række større og mindre produktioner for dansk film og tv.


Deltagere i Årets WTA
Deltagere i årets WTA-konkurrence, som ikke selv er finalister, har EN samlet stemme i årets finale. Deltagerne informeres herom ;-)


Voteringen

Hver af vores jurymedlemmer gennemser og vurderer de 5 finalefilm og rangerer dem fra 1-5. Den film, der af det enkelte medlem rangeres som nummer ét, modtager 6 point, nummer to modtager 4 point, nummer tre 3 point, nummer fire 2 point og nummer fem 0 point.

Den film, der samlet set får flest jurystemmer, vinder WTA 2023, æren og de 25.000 kr.

I sidste uge af november afholder vi en afstemning i vores Facebook-gruppe. Kun i tilfælde af stemmelighed blandt vores jurymedlemmer bliver resultatet af Facebook-afstemningen afgørende.


Tak til alle vores deltagere, din stemme og til vores Sponsorer:

Lee Hansen it

Myreexpressen.dk

Vagn O. Electric A/S

Frisør Kim Magne

Give Tandlægehus

RASK EVENT

KLC Erhverv

Solee.dk

Rie6000.dk

Vesterlund/Give Teaterforening

Verusian

Guldbjerg Optik

PsykologCenter Århus

ILTI HouseSådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1037 Sidevisninger