Andet

Nyt flagskib på DASK-online fra årsskiftet


dask nyhed

Nyt flagskib på DASK-online fra årsskiftet

Deadline inden d. 1. januar 2024

Nyt flagskib på DASK-online fra årsskiftet

Vi har siden vores 24-års fødselsdag i maj luftet tanken om en ny vision for DASK-online. Den har vi arbejdet på i nogle år, og nu er det snart tid til at søsætte første del af en større tilføjelse. Vi vælger at præsentere den i dele, så alle kan følge med.

Kort fortalt handler det om, at vi vil have private virksomheder til at bruge skuespillere fra DASK-online i et bredt spektrum, som ikke nødvendigvis handler om underholdning i den forstand, som du tænker det. De skuespillere, vi har på DASK-online, har et bredt kompetencefelt, og det kan virksomhederne benytte.

Det skulle gerne munde ud i nogle fagligt interessante udfordringer for vores skuespillere og give værdi til virksomhederne.

Virksomhederne bliver omfattet af vores "Kulturpulje", som vil eksponere virksomhederne tilsvarende de midler, de støtter kulturpuljen med. Midler fra "Kulturpuljen" vil blandt andet blive øremærket til vores "DNA-uddannelse" og vores kortfilmkonkurrence "WTA - Winner Takes All".

I forbindelse med vores "Kulturpulje" har vi også udvidet et helt særligt koncept for virksomhedsfunding, hvor du som bruger af DASK-online kan tjene rede penge ved at henvise virksomheder til vores platform.

Vi glæder os til at rulle konceptet ud ved årsskiftet og præsentere nye muligheder ved siden af vores mange teater- og filmopgaver.

Tak for at være en aktiv del af DASK-online.Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


572 Sidevisninger