Viden om

Har du prøvet at lave Selftapes/ CastSelv?


dask nyhed

Har du prøvet at lave Selftapes/ CastSelv?

Deadline inden d. 1. januar 2025

Har du prøvet at lave selftapes/CastSelv?

Som forudset, foregår al casting i dag via Selftapes/ Castselv. Enten som en direkte adgang til rollen (Kortfilm/ musikvideoer/ reklamefilm) eller som en indledende casting før nogle fysiske castings (Større roller i spillefilm/ TV-serier/ Julekalender)

Men ved du, hvordan man laver et, og har du prøvet at lave et Selftape/Castselv?

Langt de fleste har ikke prøvet det, men venter i stedet på den dag, hvor muligheden opstår. Udfordringen er, at hvis du venter, vil du begå alle de mulige fejl i dit første selftape, hvilket kan føre til, at interessen hurtigt forsvinder i den anden ende og at vi slukker.

Selftapes er en disciplin, som skal trænes, som alt muligt andet. Men stort set ingen øver sig på disse, og dermed er de ude af kapløbet, før castingen overhovedet starter.

Du skal tage det seriøst og forberede dig, inden rollen kommer. Gør du ikke det, spilder du faktisk din tid. Du spilder ikke vores eller casterne i den anden ende, de slukker bare og går videre til den næste.

Med hundredvis af ansøgere skal du fange os fra starten. Derfor skal du ikke alene vide, hvordan man gør, men også kunne gøre det med kort varsel.

Alle de, som har lavet selftapes, ved hvor besværligt de første mange gange kan være. Det kan lyde simpelt, men det er det først, når du har prøvet det mange gange. Gentagende gange. Det ser også let ud at drible med en bold, ikke sandt? - Kan du se, hvor jeg vil hen?

På DASK-online tilbyder vi dig mange muligheder for at træne inden jobbet - men det kræver, at du griber disse muligheder, hvilket de færreste gør. - Kan du se, hvilket forspring du kan få, hvis du gør det, fordi alle/mange andre ikke gør? Bare det at starte på at gøre det, vil sende dig langt foran... bare ved at gøre det ;-)

Af samme årsag har vi udviklet vores egen selftapesystem som vi kalder CastSelv. Det udviklede vi tilbage i 2011 og har derfor mange års erfaring med formen og benyyer vores system til både castings og træning af selftapes.

Blandt andet vores "Ongoing Filmskuespillertræning" for skuespillerprofiler, men vores agentprofiler får et 12 ugers gratis kursus! (Se kurser)

Vi har udviklet en selftapeskole til forældre med børn mellem 8-15 år, fordi forældrene skal vide, hvordan de hjælper deres børn med formatet. (Se kurser)

Vi afholder selftapekonkurrencen "Top of mind" hvert år, med toppen af poppen af dansk casting i fagjuryen. (April)

Vi giver dig mulighed for at øve selftapes og bruge vores Castselv-system gennem de mange filmskoler og medieuddannelser, som du kan finde via din profil. (Se nu, under castings)

Kronen på værket er vores kortfilmkonkurrence "WTA - Winner takes all", hvor skuespillere kan producere deres egne film og vinde store kontante præmier. (September)

Du skal være klar til rollen, inden og når den kommer - det er ikke kunsten at søge rollen, men at lande den.

Vi giver dig mulighederne du ikke finder nogen andre steder, men kun hvis du benytter dem.Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


742 Sidevisninger