Andet

Badehotellet - Den allersidste dans


dask nyhed

Badehotellet - Den allersidste dans

Deadline inden d. 1. januar 2025

Badehotellet - Den allersidste dans

Et kapitel i Dansk TV-historie er ved at være slut. Klaptræet med sidste scene er ved at være i kassen. Den sidste sang er sunget, den allersidste dans

Det er altid vemodigt når en ære slutter, men det er ofte starten på en ny. Denne ære er dog noget helt, helt særligt.

"Badehotellet" er vores generations "Matador", selvom man aldrig skal sammenligne, eller kan sammenligne.

Vi (DASK-online) har været utrolig stolte over at have været med på denne rejse gennem årene, også selvom vores rolle nogle sæsoner har været lille, så har den i andre også været ganske stor.

Denne sidste sæson har vi spillet den største rolle. Ikke kun grundet de statister vi siden marts-december (2023) har haft på optagelser, men også fordi en af "Vores" landede en stor gennemgående rolle i denne sidste sæson.

Du kender hende ikke endnu, men det gør du lige-om-lidt. Om det bliver til "gennembruddet", må tiden vise, men det ændre ikke på vores rolle. Når det sker løftes vi også, selvom vi aldrig kan eller må tage denne ære.

"Badehotellet" har været den største TV succes igennem 10 sæsoner og i alle de år vi har haft noget fra serien har den også slået vores rekorder i forhold til antal af ansøgere.

Tak til alle ansøgere og statister for deres tålmodighed og indsats og tak til en hel enestående produktion og produktionshold.

Glæd dig til den sidste sæson - og nyd den allersidste dans.

Læs om afskeden her: https://nyheder.tv2.dk/2023-11-29-taarevaedet-afsked-til-badehotellet-efter-allersidste-optagelseSådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


2043 Sidevisninger