Viden om: Generel information om Åbne Castings


dask nyhed

Generel information om Åbne Castings

Deadline inden d. 1. januar 2022

Generel information om Åbne Castings

Vi har i skrivende stund en række Åbne castings annonceret.

Det generelle når der afholdes "Åbne castings" er, at man leder efter nyt talent, indenfor en given målgruppe (Køn og alder)

Det der gør en casting "Åben", er at alle kan komme til denne casting uden først at skulle være inviteret eller tilmeldt. Først efter den "Åbne" casting inviteres du til den videre casting (callback)(Lukket casting)

Svagheden ved denne form for casting er, at man som filmproducerende ikke ved hvor mange der kommer og om der overhovedet kommer nogen?

Af samme årsag kan man da heller ikke vide, hvornår du kan forventes at være færdig?

Hvad foregår der til en "Åben casting".
Alle castings er forskellige fordi filmene ikke er de samme og folkene bag er ikke de samme. Nogle er mere erfarne med formen end andre, derfor kan der være forskel, selvom formålet er det samme.

Generelt, skal du bare møde op som anvist og IKKE forberede nogen tekst eller andet. Alt hvad der kommer til at foregå er en registrering af dig og din interesse for projektet. Der tages billeder, en kort videopræsentation og du udfylder typisk et dataark med relevant info for pågældende film.

Herefter sendes du muligvis allerede hjem og du kontaktes hvis du skal til yderligere casting. Herfra bliver opgaven noget mere konkret.

Til "Åbne castings" skal du forvente mange mennesker og ventetid. Vær tålmodig. Tag noget med at spise og tag påklædning på efter vejret. Ikke at du skal vente udenfor, men du kunne jo få lyst til at strække benene.

Råd: Brok dig aldrig over ventetid, så er du kommet helt forkert i byen. Det gælder til castings, men også på filmoptagelse.

Åbne - Online castings
Vi afholder flere og flere af denne type "Åbne castings" online via vores CastSelvsystem. Men mange gange betyder det fysiske møde bare meget mere og giver en anden signalværdi. Vi anbefaler derfor altid fysisk fremmøde, hvis det er muligt. Alternativt kan vores CastSelvsystem anvendes.

Har du forresten set at vi i maj afholder "CastSelv DM".

Har du spørgsmål stil dem i vores facebookforum: KLIK HER

Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder