Kursus og uddannelse: BrugerAnbefalinger af vores Dubbingkurser


dask nyhed
dette opslag på Facebook

BrugerAnbefalinger af vores Dubbingkurser

Deadline inden d. 1. januar 2021

BrugerAnbefalinger af vores Dubbingkurser

Vi har siden 2009 lavet dubbingkurser for vores besøgende herfra siden. Både for nybegyndere og for de mere trænede skuespillere. Fælles er en fantastisk oplevelse, som vi gerne vil fortælle dig lidt mere om her.

Ønsker du at komme på vores næste Dubbingkursus kan du læse mere om til, form og pris: KLIK HER


Af Sólgerð M. Joensen

Jeg var meget tilfreds med dubbingkurset. Det var sjovt at prøve og at se andre afprøve det også. Jeg var lidt bange for at jeg ville troppe op og være den mindst erfarne, men der var flere der ikke havde prøvet det før, så jeg følte mig ikke helt vedsiden af :)

Jeg havde nu heller ikke haft de helt store forventninger, når jeg vidste at det var et begynderkursus, og at der var så kort tid og man havde ikke helt tid til at sætte sig 100% ind i det og fordybe sig lidt mere. Men jeg synes at det giver et ret godt indblik i hvad det går ud på, og Laurits, kursusholderen, er en sej og sjov fyr og er god til at få dig i den rette stemning.

Som nybegynder, så lærer man også noget om sig selv. Når jeg nu er en meget genert person, så havde jeg ret svært ved at gi' slip og holdt meget tilbage, selv om det kun var "almindelige" personer jeg lagde stemmer til.

Men når jeg så skulle prøve at spille en ond kung fu-ugle så fungerede det overraskende godt. De andre kursister syntes at jeg fungerede rigtigt godt som ond ugle. Og det overraskede mig en del.

Alt i alt, et meget godt og kort kursus, der giver godt indblik. Og det var en meget hyggelig dag, sammen med søde mennesker. Det har efterfølgende givet mig et skub til at gå til noget privat skuespilundervisning og teatersport-hold og jeg forventer at tage et mere udvidet dubbingkursus snart.

Tak for muligheden DASK


Af Vivi Juul

Jeg var, sammen med fem andre, til et dubbingkursus her i vinterferien. Det var en super fed oplevelse. Jeg fik lov til at lægge stemme til forskellige karakterer, alt fra den sexede pige til en stor mand, som så brydning.

Det var så sjovt, og selvom jeg inden var bange for, at jeg var dårlig til det, så hyggede alle sig med det. Ingen grinede af nogen, men lærte udelukkede fra hinanden.

Det var kort sagt bare super fedt. J

eg har i hvert fald fundet ud af, at jeg vil tage det udvidede kursus og begynde at søge jobs indenfor dette område.

Tak for oplevelsen!


Af Sidsel Merete Klint

Jeg tog i starten af juli til Audio Studio i København, for at deltage i dubbingkurset. Jeg har aldrig prøvet at dubbe, men har altid været fascineret af at kunne få tegnefilmsstemmer til at se så ægte ud ifht. billederne, og synes det er sjovt at lave sjove stemmer.

Jeg kan varmt ANBEFALE kurset, da det var utrolig lærerigt, der var nogle super søde og sjove dubbing undervisere samt en hyggelig gruppe af kursister.

Det foregik sådan at vi hver især på skift kom ind i dubbingrummet, hvor man fik tildelt nogle replikker og en karakter, som man skulle spille. Foran en var der en skærm, hvor billederne og replikkerne kørte på, plus en mikrofon selvfølgelig. Det var skægt at se det endelige resultat, når vi kursister på skift havde spillet forskellige roller og så se klippet sat sammen.

Der var også mulighed for at få lov og prøve at synge til en karakter.

Dubbing underviserne var meget fleksible og tilpassede sig også vores ønsker/forventning til kurset!

Vi var 6 kursister, så der var masser af tid til at den enkelte kunne få lov at dubbe.

Alt i alt en SUPER sjov og lærerig dag som jeg ikke lige sådan glemmer! Jeg er allerede klar på næste dubbingkursus - man kan ikke undgå af at blive fanget af det! ;-)

Min anbefaling er - spring ud i det, jeg garanterer for en god dag!


Af Louise M. Mikkelsen

Anbefaling af dubbingkursus: Det er super sjovt, nervepirrende, grænseoverskridende, udfordrende og fuldstændig fantastisk!

Dette er blot nogle få af de tillægsord, der skal til for at kunne beskrive hvad dubbing er. I december deltog jeg i DASK’s julekonkurrence - for at være ærlig var den største grund til at jeg deltog, at en af præmierne var et dubbingkursus, som jeg længe havde haft et godt øje til. Utroligt nok var jeg så heldig at jeg vandt!

Førstepræmien var, at jeg fik lov at være førstevælger mellem de præmier, der var udlovet i konkurrencen. Jeg var ikke et splitsekund i tvivl! Jeg fik mig meldt til dubbingkurset, som blev holdt en lørdag midt i februar.

Kurset foregik sammen med fem andre kursister og en instruktør. Der var ikke meget sniksnak, vi kunne ligeså godt få så meget ud af det som muligt. Vi fik en lille introduktion til dubbingfaget og så blev vi placeret inde bag pulten.

Det der virkelig blev tydeligt i løbet af denne dag, var at dubbing kræver talent, det kræver indlevelse og ikke mindst kræver det evnen til at multitaske! Samtidig med at replikken skal siges med indlevelse, skal den times perfekt med den engelske udgave - man ser klippet, hører originalteksten og læser replikken samtidig med, at man kan høre sig selv forsøge at fremføre den danske replik oveni.

I løbet af sådan et kursus fik hver kursist ca. 30 minutter bag ved mikrofonen, resten af tiden, havde man rig mulighed for at studere de andres forsøg og lære af dem.

Det eneste negative jeg har at sige om dagen er, at de 30 minutter bag mikrofonen kun føltes som 10!

Det var slut, lige da man begyndte at føle sig en lille smule tryg og syntes det gik nogenlunde.

Dubbing er noget helt specielt. Selv når det går skidt, er det sjovt! Det er ret grænseoverskridende at skulle sidde og spille skuespil kun med tale, imens man sidder ned. Og på den anden side af glaspartiet foran én, ved man, at der sidder seks andre personer og lytter til én.

Men selv uden skuespillererfaring kan det lykkes, og det er jo kun for at få en smagsprøve af jobbet. Fejl er tilladt ;-)

Jeg kan helt klart anbefale kurset. Jeg blev meget betaget af det. Og selvom jeg nok ikke har det store talent inden for dette felt - for det er meget svært - så har jeg lyst til at prøve det igen.

Om ikke andet vil de kommende film jeg ser hjemme, nok blive sat på pause noget oftere, spolet en smule tilbage, og blive genspillet med en ekstra dansk stemme henover. Jeg er meget taknemmelig for den mulighed, jeg fik!


http://www.facebook.com/DubbingViaDaskOnline" target="_blank">Læs flere anbefalinger på vores facebookside: KLIK HER

Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


324 Sidevisninger