Andet: I Krig og Kærlighed - Mon ikke en Oscar er på vej?


dask nyhed

I Krig og Kærlighed - Mon ikke en Oscar er på vej?

Deadline inden d. 1. januar 2022

I Krig og Kærlighed - Mon ikke en Oscar er på vej?

En enorm stor tak til alle statisterne (Og Emil) i denne produktion. En helt unik opbakning og en storslået oplevelse.

Vi har igennem de sidste 20 år været mange steder rundt om i landet når vi har skulle lave periodefilm/ historieske produktioner som denne, hvor den lokale opbakning har været stor, og som er en uvurderlig ting for om filmen kan lykkes på alle planer. Men her i det Sønderjyske slår opbakningen alt hvad vi tidligere har været vidner til.

Som statistkoordinator har jeg virkelig været sat på en prøve på denne produktion, fordi kostymerne generelt var så små som de var. Der findes ikke kostymelager med kostymer fra 1. verdenskrig ret mange steder i Europa og da slet ikke i DK. At finde 250 statister, er sjældent et problem, men når hovedparten af både mænd og kvinder skal i en størrelse small, og hvor skostørrelsen også skal passe, foruden hår- og skæglængder og naturligvis folk arbejdsliv mv. Så er man udfordret!

Udfordringen blev dog gjort til skamme, for grundlaget blev skabt ved det store infomøde (statistcastingen i Sønderborg) i starten af februar hvor næsten 500 mødte op. Her vidste jeg at jeg godt kunne være rolig, for sikke en opbakning man mødte til projektet. Mange vidste mere om filmen end jeg selv gjorde og havde fulgt med på sidelinien i årevis.

Tak til de mange som mødte forgæves op og som vi naturligvis har måtte skuffe fordi de ikke blev brugt, hertil er årsagerne jo mange... Håber I ser frem til at se filmen også.

En kæmpe, kæmpe tak til Michael fra Sønderborg Kommune i hele processen. Med sådan en indsats, kommer der filmproduktioner forbi igen. Det giver genlyd med sådan en opbakning.

And the Oscar goes toooo...?

Ja, alle vi som har været en del af produktionen og som kender manus, locations, skuespillerne og som har set statisterne i kostyme og billederne igennem monitoren og som måske har set de første små gennemklipninger kan godt sætte baren højt ;-)

Hvis ikke det bliver til en rigtig Oscar, så giver jeg en videre for indsats og opbakning, Tak!Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder