Viden om: Vigtigheden af at fejle og at fejle ofte for at få succes


dask nyhed

Vigtigheden af at fejle og at fejle ofte for at få succes

Deadline inden d. 1. januar 2022

Vigtigheden af at fejle og at fejle ofte for at få succes

Hvis du tror at vejen til succes er lutter lagkage, så tager du fejl. men det tænker du jo heller ikke, det ved du jo godt er sandheden.

Men hvorfor er det da så svært at fejle og hvorfor er det vigtigt at fejle?

Der er mange måder at fejle på, og måder at gribe det at fejle an på, i forhold til at bruge det konstruktivt i målet mod succes.

Will Smith har i en video beskrevet det således:

Lav fejl tidligt
Lav ofte fejl
Lav fremadrettede fejl

Han synes det er frustrerende at høre på at folk har dårlige forhold til det at fejle.

Fejl er grundstenen til det en dag at blive succesfuld. Du skal blive fortrolig med det at fejle og faktisk opsøge fejlen, det er her læringen er.

Når du er i træningscenteret og træner opsøger du faktisk fejltagelsen, da du vil tage dine muskulatur til det punkt hvor det gør ondt, fordi det er der dine muskler kan adoptere yderligere styrke. Det er her du bliver stærkere.

Succesfulde mennesker fejler hele tiden og meget mere end du tror og meget mere end de er succesfulde... men du bruger deres fejltagelser som energi og visdom til at komme videre til næste fase af succes.

Du skal afprøve det og flytte dine grænser af din formåen hele tiden, det er her dit potientiale er. Du skal leve på grænsen af fejltagelsen hele tiden.

Det er årsagen til at du skal øve og øve. Øvelse er kontrolleret fejltagelse... og du har først succes når du kan kontrollere det og kroppen har adopteret det.

Fejltagelsen minder dig om de steder hvor du skal udvikle dig, hvor du har huller.

Så fejl tidligt, fejl ofte og brug dine fejltagelser fremadrettet og ret ind... lær af dine fejl.

Will Smith ;-)Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder