Kortfilmen: Paradis - indsendt af Skuespiller: Henrik GrønlundBeskrivelse

Jeg har efterhånden medvirket i et større antal korfilm, heraf spillet hovedrollen i flere.

Denne kortfilm er produceret af fire unge mennesker fra Mediecollege Viborg, skolen som jeg tidligere har samarbejdet med.

Filmen er min seneste hovedrolle og er fra oktober 2022.

Af en eller anden grund bliver jeg ofte castet i kategorierne Bedemand, Præst eller Gammel sur mand, der har mistet livsmodet.

Nogle emner der tilsyneladende ofte optager de unge mennesker på filmskolerne.

Nok er jeg lidt oppe i alderen, men livslysten har jeg ikke mistet og derfor er det dejligt at få lov at spille disse roller, dels for at dygtigøre sig som skuespiller, men også for at udforske i sit indre om man kan finde disse karakterer frem og forløse historierne foran kameraet.

Det er selvfølgelig altid spændende at være med på de store filmset, men for mig er noget af det bedste at lave kortfilm og arbejde sammen med de kreative og dygtige unge mennesker på de forskellige filmskoler.

Med venlig hilsen
Henrik Grønlund


Sådan kommer din Kortfilm på DASK-online

Vi giver nu vores Agentprofiler her på DASK-online et direkte vindue til at vise verden de kortfilm de har medvirket i.

At medvirke i kortfilm er en meget vigtig proces for skuespillere på alle niveauer. I forhold til synlighed/ dygtiggørelse og videre beskæftigelse (Netværk)

Har du en Agentprofil på DASK-online, send os linket til din kortfilm (Youtube) samt nogle ord om dig og din rolle... filmen og dem der producerer... eller måske nogle ord om hvad denne rolle har betydet for dig.

Vi vil da bringe dine ord sammen med filmen ;-)


Mere DASK viden på videoer