Kortfilmen: Spotless - Indsendt af skuespiller Alexander Leo ChristiansenBeskrivelse

Spotless
Kortfilm af Medieskolerne Viborg.
september 2020


Filmen er lavet af
Mike L.T. Jellesen
Oliver Høeg nygaard pedersen
Carl A. Schwennesen


Medvirkende
Cleaner: Alexander Leo Christiansen
Peter: Kasper Friang Nautrup Tannebæk
igon: Mikkel Aarstrup

Et eksamens projekt fra Medie skolerne i Viborg.
Dette er denne film jeg har brugt aller mest til promovering til andre roller. Filmen har en særlig plads i mit hjerte fordi det er en af de bedste film keg har været til at lave både resultat og process.

I processen blev der sat tid af til at skabe et værk uden hast så både skuespillere og film folk kunne få det bedste ud af mulighederne. Det er godt eksempel på at selvom det kan føles som lang tids arbejde kan resultatet også blive derefter, for som skuespiller fik jeg også muligheder for at eksperimentere og udvikle mig.

Selvom Filmen er nogle år gammel syntes jeg personligt stadig det er en af de aller bedste kortfilm Jeg har været med I og jeg er meget stolt af det.


Sådan kommer din Kortfilm på DASK-online

Vi giver nu vores Agentprofiler her på DASK-online et direkte vindue til at vise verden de kortfilm de har medvirket i.

At medvirke i kortfilm er en meget vigtig proces for skuespillere på alle niveauer. I forhold til synlighed/ dygtiggørelse og videre beskæftigelse (Netværk)

Har du en Agentprofil på DASK-online, send os linket til din kortfilm (Youtube) samt nogle ord om dig og din rolle... filmen og dem der producerer... eller måske nogle ord om hvad denne rolle har betydet for dig.

Vi vil da bringe dine ord sammen med filmen ;-)


Mere DASK viden på videoer