Arkiverede opslag

WTA - Afstemningen er i gang - KLIK HER

Kvinder mellem 25-65 år søges i featured statistroller til spillefilm/ Århus


dask nyhed

Kvinder mellem 25-65 år søges i featured statistroller til spillefilm/ Århus

Deadline inden d. 27. maj 2024

Kvinder mellem 25-65 år søges i featured statistroller til spillefilm/ Århus

SF Studios er i gang med den indledende produktion af spillefilmen med arbejdstitlen ”Mand Op!”. ”Mand Op!” er en satire over den moderne mand og toksisk maskulinitet, som er skrevet af Lars Husum og skal instrueres af Frederikke Aspöck, der i oktober 2023 vandt Nordisk Råds Filmpris for sin seneste spillefilm ”Viften.


Vi søger en mindre gruppe kvinder mellem 25-65 år til at spille nogle gennemgående karakterer fra mandag den 27. maj til og med den torsdag 30. maj.
Du skal i udgangspunktet være til rådighed disse dage i en 4-6 timer i tidsrummet ca. 08.00 - 17.00

Kvinderne skal alle i filmen forestille sig at dyrke Yoga, hvoraf flere i gruppen også er synlig gravide. Vi søger derfor også kvinder der er synligt gravide, men vi har også falske "maver", men ønsker helst gravide kvinder i disse roller ;-)

Den anden, og den lidt ældre del af kvinderne, må gerne have erfaringer med at dyrke yoga, men det er bestemt ikke nødvendigt.

Bliver du udvalgt til at skulle medvirke som en af vores gennemgående kvinde vil du modtage et B-honorar på 1000 kr. pr optagedag

Vi har også andre kvinderoller samme dage, som ikke medvirker i samme omfang, de vil modtage B-honorar på 400 kr. for 4 timer eller 700 kr. for mere end 4 timer pr. dag



Log ind for at læse mere!





Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


1940 Sidevisninger